Не забувайте: щодня ми боремося саме з Кремлем!

Ганебний випад товаріща Вєрєщук в ефірі ICTV яскраво демонструє походження ідеології та фундамент антидержавної політики так званих “слуґ” – “Пєсков сказал”. Спиратися на слова ворога та підхоплювати його пропаганду взагалі в традиції всіх малоросійських сил, тут “слуґі” далеко не перші, і до них було повно “новоросів” у вишиванках та “патріотів” з фсбшними посвідченнями. Для меншовартісного менталітету московське каркання звучить як безсумнівна істина, для цього і вводять в українську політику такі транслятори фейків і бруду як ця чергова зелена сосна.

Читати далі

О шахтерах, Роттердаме, Герусе и маме Римме

Горняки государственных шахт уже неделю продолжают акцию протеста под Офисом президента…
– И чего они хотят, Бэрримор?
– Они хотят “Роттердам+”, сэр.
– Но ведь власть зелёных джентльменов говорила, что “Роттердам+” – зло!
– Пид…сы, сэр… но уже почти одумались.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 07.07.2020 (фото, відео, звіт ОБСЄ, мапа)

07 липня 2020 р. збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів четверо військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення. 06 липня збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець отримав бойове травмування. За даними нашої розвідки, вчора вісім окупантів загинули, одного поранено. Також нашими воїнами було знищено один бліндаж та дві самохідні артилерійські установки загарбників, які знаходилися на вогневих позиціях противника із суттєвим порушенням лінії відведення.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 07.07.2020

Госдеп США принял решение о передаче Украине 16 патрульных катеров Mark VI и необходимого для них оборудования. Эти катера идеальны для наших действий на Азовском море. Кстати, ни одной стране эти катера США еще не передавали. Украина станет первой (после Штатов), которая будет иметь на вооружении Mark VI. Ну должен же был я хоть одну хорошую новость озвучить? 🙂 

Читати далі

Эти люди прямо сейчас уничтожают финансовую систему нашей страны

Наемники Коломойского в Конституционном суде дрогнули, но все еще сильны и пока не отступают. Отставка Смолия Зеленским вдохнула в них силы, но война не заканчивается никогда, и потому я зову завтра всех сознательных граждан в 10:00 под Верховный суд по адресу улица Жилянская, 14. Конституционный суд хочет признать неконституционным создание Фонда Гарантирования Вкладов Физических Лиц, что приведет к обрушению украинской банковской системы. Созданный этим решением правовой хаос и паралич позволит Коломойскому и другим мошенникам при помощи продажных судов вытащить из наших карманов до 90 миллиардов гривен.

Читати далі

Муляж президента

С большим интересом ознакомилась с мнением Зеленского и прочих зеленых сосен о том, как правильно следовало защищать Крым, как надо было правильно защищать Донбасс. Много слов, много треска. Но давайте посмотрим, как гражданин Украины Зеленский защищал Донбасс на деле. А в стороне от Донбасса весной 2014 он не стоял. Отнюдь нет. 17 апреля 2014 года. Один день из жизни захваченной Горловки.

Читати далі

Ми йдемо! Дамо вогню!

Завтра, 8 липня, об 11:00 ми знову прийдемо під Печерський суд. А вони як миші знову плачуть, але жеруть кактус, стверджуючи, що ми не існуємо в реальності. Просто вони не розуміють, що справа вийшла далеко за межі підтримки п’ятого Президента. Це мобілізація та координація сил. Це навіть не демонстрація сили. Це розминка. Так м’язи після перерви згадують звичне навантаження. Наливаються силою і готуються до ривка. І ти приходь!

Читати далі

Чому Дубінський – наш ворог. Говоримо з Татусею Бо. Сокира Шоу

Коли в країні щось стається, Дубінський завжди поряд. Він там, де проблеми, тому що він їх і створює. Він оскаржує “антиколомойський закон”, він радіє звільненню голови НБУ, він виступає проти МВФ, він постійно скандалить та привертає до себе увагу. Простіше кажучи, Дубінський – чорт. Не такий, як Аваков, але чорт. Про нього сьогодні й поговоримо.

Читати далі

Зеленский угрожает предателям?

Владимир Зеленский в Одессе толкнул пламенную речь. Пообещав никого не забыть. Ни моряков, ни тех, кто оккупировал Крым и конечно же не забудет тех, кто помешал морякам защищать Крым. И в этот же момент ДБР фактически проводит диверсию.

Читати далі