Депутати «Європейської Солідарності» та Андрій Тетерук прийшли на суд до Антоненка (фото, відео)

Депутати з «Європейської Солідарності» фіксують кричущі процесуальні помилки у ході засідань по справі Шеремета. «У справі Riffmaster до 10:30 13 липня оголошено перерву. Не знайшли 148 сторінок з 2 тому», – повідомила народний депутат «Європейської Солідарності» Марія Іонова. «Більш ніж 200 днів за ґратами за відсутності доказів, справа, де багато брехні та маніпуляцій с боку слідства. Ми не залишимо боротьбу!», – зазначив народний депутат Михайло Бондар.

Читати далі

Петро Порошенко у прямому ефірі «Сьогодні» дав ексклюзивні коментарі щодо поточної ситуації (відео)

Небезпечні тенденції політично вмотивованого правосуддя в Україні, економічна ситуація у нашій державі та загроза російського вторгнення на півдні — ці важливі теми було обговорено сьогодні під час прямого включення на телеканалі «Україна».

Читати далі

Парадна економія Зеленського

Пам’ятаєте, як минулого року народний улюбленець Зеленський під аплодисменти електорату відмінив парад з якимось ідіотським формулюванням типу “знайдемо, куди більш ефективно витратити кошти”? Сьогоднішні кадри “прибирання” солдатами території віниками з листя та вичерпування калюж пляшками напередодні візиту “головнокомандувача” – це прямий наслідок того рішення, результат цілеспрямованих дій “нових ліц” з дискредитації та приниження ЗСУ і військових.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 09.07.2020 (фото, звіт ОБСЄ, мапа)

09 липня 2020 р. збройні формування РФ один раз порушили режим припинення вогню. За поточну добу втрат у лавах Об’єднаних сил немає. 08 липня збройні формування РФ 14 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один український захисник загинув, ще троє отримали поранення. За даними розвідки, 08 липня українські захисники поранили двох загарбників та знищили один автомобіль типу «Тигр».

Читати далі

Президент-облігація

За вчорашніми судами дещо загубилася новина про те, що президент Зеленський особисто визнав, що він порушив закон – не задекларував купівлю і продаж облігацій внутрішньої державної позики на 5 мільйонів грн. Я навіть опускаю обіцянку Зеленського піти у відставку, якщо він порушить закон. Брехло воно і є брехло. Але. Купив… Продав… ОВДП на 5 мільйонів – це 800 тисяч грн річних. Він отримав ці прибутки? Чи не дорого обходиться Україні президент Зеленський?

Читати далі

Зелена влада вирішила проблему неякісних бебі-боксів

Пам’ятаєте бебі-бокси, які почали видавати у пологових будинках при «баризі» Порошенку та ненависній усім Супрун? І коробки були не такі, великувато-малі. І вміст був не таким, покривав потреби тільки першого року життя. Подумаєш, всього 70 позицій. Раді повідомити, що бебі-бокси тепер не видають, вони закінчилися. Коли бариги повернуться на своє місце, їм треба скоротити асортимент боксів до двох позицій: буквар і записка «Думай.Те головою». І більше нічого не треба.

Читати далі

Петро Порошенко виступив на форумі ЄНП з питань протидії дезінформації та пропаганді

Лідер «Європейської Солідарності» закликав Європейський Союз розглянути можливість запровадження санкцій проти Росії за дезінформаційну кампанію, спрямовану на підрив безпеки та стабільності на європейському континенті. На прохання учасників форуму Петро Порошенко поінформував про стан верховенства права та правосуддя в Україні та небезпеку інструменталізації системи судочинства в політичних цілях.

Читати далі

Кремль очень любит полезных идиотов

Как бы вы не относились к Порошенко, Деркач – это российская агентура, и его вбросы – это чисто российские спецоперации. Вбросы Деркача направлены не (только) против Порошенко, они направлены против Украины, – это легко понять по тем темам, которые затрагиваются. Понятно, почему это разгоняют штатные сотрудники ОП. Остальные зачем подмахивают россиянам? Вы биографию Деркача не читали? Вы не помните, с чего этот движ-париж начался вообще?

Читати далі

Ніякої «справи Свинарчуків» ніколи не існувало

Подільський суд міста Києва виправдав Олега Гладковського та визнав, що інформація Bihus.info про корупційні оборудки в Укроборонпромі недостовірна. Відбулася інформаційна спецоперація, метою якої було усунути проєвропейські реформаторські сили від влади. Через “журналіста” з родичами у російських спецслужбах зробили гучний вкид прямо перед виборами і через ЗМІ олігархів-втікачів перевели стрілки на Порошенко. Вуаля! У нас новий президент, який здає позиції держави по всім фронтам.

Читати далі

Мелкий фермер, до свидания

Пустой бюджет требует каких-то вливаний, а где ж их брать? Зеленский и компания уже придумали. Есть у нас теперь законопроект №3131. Он вводит налог на землю в размере 6000 гривен с земельного пая в год или 1500 гривен с гектара. Сейчас местные общины определяют плату за землю примерно в 300 гривен с гектара, а налоги с продажи выращенной продукции фермеры не платят, если размер пая не превышает двух гектар. Холдингам обидно, да. И они стремятся защитить свои интересы. Потому и лоббируют этот законопроект. Он в их интересах. С его помощью можно будет вытеснить мелких фермеров с рынка.

Читати далі

Родина з Чорного Потоку відбудує знищену повінню хату – будматеріали купив Фонд Порошенка (фото)

Родина Марії Шовгенюк з Чорного Потоку Івано-Франківської області отримає будівельні матеріали від Фонду Порошенка для відновлення будинку після повені 22-24 червня. Мешканець села Чорний Потік Василь Василишин зазначив, що будівельні матеріали вже закупили, як тільки буде технічна можливість, вони будуть доставлені родині Шовгенюк. Крім цього, він повідомив, що односельчани допоможуть їй з будівництвом будинку.

Читати далі