Брифінг адвокатів Петра Порошенка на тему «Що відбулося 1 липня, і чого чекати далі?» (відео)

Судовий процес у сфальсифікованій справі проти Петра Порошенка є дуже важливим для суспільства, адже він демонструє, як далеко може зайти влада у своєму бажанні зруйнувати правову систему країни. Про це під час брифінгу заявив адвокат п’ятого Президента, лідера партії «Європейська Солідарність» Ілля Новіков. Він наголосив, що надумані звинувачення про начебто «схиляння» керівника Служби зовнішньої розвідки Божка до виконання наказу Верховного Головнокомандувача не мають жодних доказів – на відміну від свіжого прикладу, коли Голова НБУ подає у відставку через політичний тиск.

Читати далі

Зеленського вже списали

Їм потрібен ідіот, який країну розвалить, демонтує та (після 2014-19 це стало вкрай актуальним) дискредитує її перед усім світом і позбавить підтримки. І це крок за кроком робить Зеленський. Безглузді справи проти Порошенка, виклик світовим інституціям, розвал економічної, фінансової, соціальної системи… Він дійсно занадто тупий, щоб робити все це свідомо. Його ведуть, як барана на бойню. Не виключаю, що йому навіть утекти, як Януковичу, не дадуть. А нас знову руками цієї “собаки Павлова” підводять до руїни й кривавої розв’язки.

Читати далі

До нитиків у коментах

Українці просто неймовірно полюбляють нити і скиглити там, де треба прориватися і просто мовчки наполегливо вкалувати – крок за кроком. Я писав уже тисячу разів – з такими настроями націю не збудувати. Громадяни, здатні лише нити і скиглити, гідні тільки чергового іноземного пана, але не власної держави. Власна держава – це як власна сім’я, в якій ти сам – коваль свого щастя і своєї долі. Або збудуєш, або ні. Третього не дано. Збагнути час.

Читати далі

ДБР наносить черговий удар по системі протиповітряної оборони України

До Дня зенітних ракетних військ, 3 липня, ДБР робить черговий «подарунок» захисникам неба. 1 липня 2020 року у зенітну ракетну бригаду ПВС ЗСУ прибули представники відділу слідчого теруправління ДБР у м. Хмельницький. Ними складено протокол огляду та вилучено чотири НВЧ прилади (клістрони) та відповідну супроводжуючу документацію. Такі ж дзеркальні дії проводяться в зенітних ракетних бригадах на Одещині та Херсонщині. Складається враження, що це чиясь спланована акція, спрямована на підрив обороноздатності держави у той час, коли на кордоні з Україною ворог розгортає величезне угруповання військ у рамках масштабного військового навчання «Кавказ-2020», де навіть неприховано розігрується сценарій повномасштабного наступу на Україну.

Читати далі

А вы уже готовы нести зубы на Майдан?

Заявление Смолия об отставке – это жест отчаяния. Ему последовательно не дают работать и исполнять заложенные в законе и соответствующие здравому смыслу функции НБУ. Нас ждет ручной НБУ. Эмиссия, гиперинфляция, прекращение сотрудничества с МВФ и остальными международными финансовыми институтами. Ну и на сдачу смена руководства Привата, отзыв исков Привата к Коломойскому и по мелочи. Это полный штопор финансовой и банковской системы. Нас ждут 90-е на максималках.

Читати далі

Звільнення голови Нацбанку Смолія — тиск з боку вищого політичного керівництва країни, — Порошенко

Ми зібралися тут для того, щоб оголосити заяву партії «Європейська Солідарність», фракції «Європейська Солідарність» в українському парламенті у зв’язку із надзвичайними ризиками і загрозами, які з’явилися над фінансової системою України у зв’язку із заявою голови Національного банку України Смолія, яка була викликана політичним тиском.

Читати далі

СБУ встановила факт залучення представниками так званого «МДБ ДНР» вінничанина до співпраці

Контррозвідники Служби безпеки України зафіксували факт вербування мешканця Вінницької області представниками підконтрольної російським спецслужбам так званого «МДБ ДНР».

Читати далі

У Дніпрі СБУ провела антитерористичні навчання у пенітенціарній установі

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України у Дніпропетровській області провела планові тактико-спеціальні навчання. Завдання тренувань – пошук і знешкодження умовних терористичних груп в одній з установ виконання покарань регіону.

Читати далі

Місце сидіння визначає точку зору

Під час президентської кампанії Зеленський запевняв, що йде тільки на одну каденцію. Але через рік на посаді Президента вже заявив, що йому не вистачить одного терміну. А за словами Голови Офісу Президента Андрія Єрмака у Зеленського «настільки грандіозні плани», що не вистачить і кількох президентських термінів.

Читати далі