Зеленський виконав вимоги Кадирова

Той наказав нєдорослю подзвонити до Путіна – “телефонна розмова відбулася за ініціативою української сторони”. Приказав, щоб він відзвітував про те, що закінчив війну, та узгодив з хазяїном, як буде тепер врегульовано життя “рєспублік і народа Донбасса”. І: “сторони обговорили всеохоплююче перемир’я та закон про статус ОРДЛО і зміни до Конституції про децентралізацію”. Яка ж усе це гидота й зрада. І яка ж то країна, де після такого приниження усі рейтинги влади не обнуляються, а самим владоможцям зовсім не конче поспіхом пакувати валізи до Ростова…

Читати далі

Одностороннє перемир’я

Навіть в найтрагічніших моментах визвольної війни український воїн мав право і можливість захищати себе і не кидати свого побратима в сірій зоні. Відібравши у війська можливість адекватно захистити себе в разі ворожого наступу, з 27.07.2020 таваріщь Зеленський стає спільником російських окупаційних військ, і кожна смерть військового на фронті буде спричинена в тому числі його діями. Якщо росія відмовляється дотримуватись перемир’я, то з ким домовлявся клоун?

Читати далі

Как не крути

Существуют три наиболее распространённых метода, как проанализировать эффективность своей работы. Сравнить существующие результаты с теми планами, которые поставили сами перед собой. Сравнить существующие результаты с тем, что были у нас ранее. Сравнить свои результаты развития с другими, кто тоже оказался в аналогичной ситуации. С какой стороны на ситуацию не посмотри, как результаты не крути, а за последний год славного развития нашей страны вы увидите Ж*ПУ!

Читати далі

Якість світового рівня: українські лікарі розповіли про ІФА-тести, які привіз Фонд Порошенка (фото, відео)

Фонд Порошенка продовжує доставляти ІФА-тести в регіони України. Високоточні тести виробництва швейцарської компанії Roche дають змогу оперативно проводити діагностику медичним працівникам і пацієнтам, щоб запобігати поширенню коронавірусу у лікувальних закладах. Про це говорять лікарі з різних областей України, які завдяки Фонду Порошенка з початку червня мають змогу проводити діагностику з допомогою найсучаснішої методики. Загалом в Україну доставлено вже понад 50 тисяч тестів Roche. У Порошенка у 2020 році на боротьбу з пандемією коронавірусу витрачено вже більше ста мільйонів гривень.

Читати далі

Перемир’я або військовий онанізм. Чого боїться Росія? | Сергій Кривонос | Є СЕНС

Як вплине чергове “перемир’я” на бійців, які перебувають на передовій? Чому українські морпіхи загинули біля Зайцевого і що не встигли зробити їхні побратими? Скільки витримає військо у разі відкритої агресії Росії? Дивіться новий Є СЕНС та розмову з заступником секретаря РНБО, генерал-майором Сергієм Кривоносом.

Читати далі

Захисти військо, державу та кожного українця!

Ми НЕ проти перемир’я, ми НЕ проти припинення вогню, ми НЕ проти миру. Ми проти капітуляції, проти роззброєння нашої армії, проти зради і загороджувальних загонів. Сенс є. Суть є. Завдання є. Потрібні сили – потрібні ви. Приходь! Сьогодні, 27 липня, 19:00, Банкова, 11, Офіс президента України.

Читати далі