Бабушка Беня любит сверхприбыль

Компания «Укртатнафта» потребовала от правительства с 1 августа ввести пошлину на импорт дизтоплива. Почти на 8,5%. Кому принадлежит «Укртатнафта»? Правильно, Бене. И это уже четвертая попытка только за последний год ограничить импорт нефтепродуктов, чтобы схлопнуть конкуренцию внутри страны и повысить цену на дизтопливо. Коломойский – монополист рынка дизтоплива в стране. Что происходит при повышении пошлин? Правильно, автоматом повышается цены на продукцию (в т.ч. и бабушкиного НПЗ), монополия только усиливается, здравствуй, сверхприбыль. Последнее, правда, только Бени касается. А нас ждет мгновенный рост цен на дизель…

Читати далі

Доказал…

Посмотрел интервью депутата от “Слуги народа” Никиты Потураева в Рандеву у Янины Соколовой. Оказывается, Зеленский доказал всему миру, что просто перестать стрелять не работает, что это Россия виновата в том, что до сих пор стреляют, просто предыдущая власть не могла это доказать. В общем, я решил продолжить серию доказательств имени Зеленского… И эти доказательства можно продолжать, чем, в принципе, преЗедент и занимается ежедневно, не жалея сил, крепко сжимая в накачанных в спортзале руках селфи-палку, окончательно заменив ею президентскую булаву.

Читати далі

Українські ветерани – найгречніші ветерани в світі

Уся проблема у неправильному вжитку слів. Тут не могло бути нападу на державного діяча, адже тут не було ані нападу, ані, власне, державного діяча. От Сашко є державним діячем, бо він діяв і діє на користь держави. А Волошин є державним діячем, але іншої країни, на користь якої він діє все своє нікчемне громадсько-політичне життя. До пана Волошина донесли свою незгоду з його діями по підриву українського суверенітету у максимально тендітній формі. А незгода-то нікуди не подінеться. Наступна людина може її донести інакше, безпечніше для себе. Тож тут треба або поведінку корегувати, або самому зеленкою вмиватися.

Читати далі

Армія та Україна нікому крім порохоботів не потрібні

Зайшов на сторінки особисто знайомих лопухів, які ще нещодавно мені в очі казали, що Порошенко нічого не звільняв, то всьо мудрий наріт звільнив Краматорськ, Слов’янськ, Лисичанськ, Авдіївку та інші міста і села. Заходив з огляду на нові домовленості про “мир”, які забороняють нашим військовим вести розвідку і значно ускладнюють можливість оборони, вводячи покарання за відкриття вогню. Думав, що, може, побачу на сторінках цих “вояк” приготування до можливих диверсій ворога. Думав, що, може, ці “вояки” вже збираються в далеку дорогу на фронт і, якщо що, підмінять наших військових, дадуть “отвєтку”, захоплять Донецьк за 2 дні, бо Порошенко ж вже не “мішає”. Нє, курва, котиків постять…

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 23.07.2020

23 липня 2020 р. незаконні збройні формування РФ 2 рази порушили режим припинення вогню. За поточну добу внаслідок ворожих обстрілів втрат у лавах Об’єднаних сил немає. 22 липня збройні формування РФ 15 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів чотири українських захисників отримали поранення. За даними розвідки, вчора українські захисники знищили одного та поранили трьох загарбників. І за уточненими даними, 21 липня втрати противника додатково склали ще двоє загиблих.

Читати далі

Робота армії тепер буде поза законом

На власну армію накинули кайдани так, ніби це вона окупант та “пострєліваєт” заради розваги. Армію роблять сліпою та беззахистною, всупереч статутам, законам та здоровому глузду, це означає, що росіяни продовжать безкарно вбивати. Але давайте не впадати в істерики, давайте не лізти в могилу і не копати її іншим раніше смерті. І разом думати, як з користю для держави можна вилізти з кожного конкретного лайна, створеного зеленими недоумками. Але пам’ятаючи і не прощаючи все, що відбувалося. Бо ж Україна понад усе. А з ворогами ми поквитаємося.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 23.07.2020

Станом на 9:00 23 липня в Україні 61 851 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 1551 летальний, 34 000 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 856 нових випадків, з них 71 — у дітей та 50 — у медичних працівників. Госпіталізовано в заклади охорони здоров’я 178 осіб. Померли 17 осіб. Уряд на засіданні 22 липня прийняв рішення продовжити дію адаптивного карантину до 31 серпня 2020 року. Світова статистика пандемії.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 10:00 23.07.2020 р.

Станом на 10:00 23 липня в ЗС України на гостру респіраторну хворобу COVID-19 хворіє 143 особи. Всього за час пандемії одужало – 551 особа, летальних випадків – 5. За минулу добу зареєстровано 16 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них в закладах охорони здоров’я перебуває 9 осіб, на лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 7 осіб.

Читати далі

Ми не допустимо неправомірного суду над тими, хто захищав нашу країну! (фото, відео)

«Ми маємо справу із політичним переслідуванням, перешкоджанням політичної діяльності не лише воїна і патріота, але і політика Олександра Погребиського. Це робиться за вказівкою керівництва прокуратури та Офісу президента. Ця справа має стати предметом окремого розслідування як справа про дискредитацію іміджу України у світі, поверненню України назад під російський вплив. Ми будемо цьому перешкоджати!», – наголосив Петро Порошенко під час засідання Печерського суду про обрання запобіжного заходу активісту і ветерану Олександру Погребиського. Суд відпустив Олександра Погребиського на поруки народних депутатів.

Читати далі

Захистимо своїх! (фото, відео)

Вимагаємо негайного звільнення ветерана українсько-російської війни та громадського активіста Олександра Погребиського, якого було неправомірно затримано 21 липня. Нардеп від проросійської ОПЗЖ, відомий представник «п’ятої колони» і соратник Медведчука Олег Волошин своїми хамськими зневажливими заявами про суверенітет України спровокував негативну реакцію ветеранів, які ризикували власними життями заради незалежності та свободи нашої Вітчизни.

Читати далі