Коломойському не потрібна інвестиційна няня

Один з найбільших українських провайдерів Ланет звинуватив медіагрупу 1+1 Мedia у використанні неконкурентних методів боротьби. У Ланет заявили, що 1+1 Мedia, користуючись своїм становищем на ринку, вимагає прибрати з сітки провайдера ряд телеканалів, що не були закодовані на супутнику, і таким чином позбавити менші телеканали доступу до аудиторії.

Читати далі

Яка чарівна гидота – ці танці в мокрих підгузниках

Виявляється, найвпливовіший політик світу відкликав із Верховної Ради постанову про місцеві вибори, яку мали розглянути на позачерговому засіданні Верховної Ради. Яке він сам й ініціював. Щоб прийняти постанову про місцеві вибори. Тому що їх шанси тануть з кожним днем. Тому що вибори не скасувати. Їм дуже хочеться ще раз продати «слуг народу», знов замінивши їх безликість на одного загального Голобородька. Ні! Доведеться самим випити те, чим ви поливали очі виборців цілий рік. Це будуть зовсім інші вибори. Тому вам і страшно.

Читати далі

Монобидло любить швидкість (фото)

Батько. Мати. Дочка. Син. Їх більше нема. Іще один син бореться за життя. Щоб до скону згадувати свою щасливу родину і день, коли п’яна тварина Антон Желепа забрав її в могилу під Конча-Заспою. Реформи від Зеленського: наш міні-імператор скасовує кримінальну відповідальність для п’яного бидла, а п’яне бидло вбиває людей.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 13.07.2020 (фото)

13 липня 2020 р. збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні двоє наших мужніх захисників загинули. 12 липня збройні формування РФ 16 разів порушили режим припинення вогню. Вчора п’ять українських захисників отримали поранення, ще один військовослужбовець зазнав бойового травмування. За підтвердженими даними розвідки, втрати російсько-окупаційних військ з 6 по 12 липня склали: загиблими – 25 осіб; пораненими та травмованими – 16 осіб. За минулий тиждень нашими воїнами знищено 6 одиниць ворожої техніки.

Читати далі

Терміново! Мобілізація на захист нашої мови

З подачі «слуг» голова ВР Разумков доручив поставити в розклад засідання парламенту на четвер, у день 30-річчя Декларації про державний суверенітет України, антиукраїнський законопроєкт «слуги» Бужанського, мета якого – тотальна русифікація української освіти. Цей проєкт, який вносить зміни в закони про мову і про освіту, – найбільша загроза українській мові та українській освіті з часів Януковича. Якщо його ухвалять… Ми прийдемо захистити своє. Приходь і ти та встань поруч з нами!

Читати далі

Медведчук безкарно продовжує вбивати Стуса

Якщо послухати медведчуківців і примкнувших до них білих пальт в зелених плямах, складається враження, що відбувається ледь не геноцид російської мови, а промосковський електорат відправляють на лісозаготівлі до Карпат. Це ж треба так перевертати реальність – коли насправді відбувається наступ на українську ідентичність, відкрито справу за отримання автокефалії, фактично згортається підтримка україномовного продукту, а в суді ставиться під сумнів право кожного громадянина вивчати і знати державну мову.

Читати далі

Роттердам+ возвращается

После долгой и продолжительной болезни скончалась одна из самых жирных тем, которой основательно подорвали рейтинг Порошенко перед выборами — формула Роттердам+, о ней не говорили только слепоглухонемые. О ней говорили даже те, кто не отличает Роттердам от Копенгагена, а уголь от коровьей лепешки. То есть тему, в числе прочих, хорошенько поюзали, в том числе и на ней въехали во власть, а потом Роттердам+ пришлось сначала тихо амнистировать, а потом и вернуть в пользование, ибо, как оказалось, она не только вполне рабочая, но еще и выгодная для энергетиков.

Читати далі

Приколи “миротворців ОБСЄ”, Нормандська небезпека, Росія без добрих людей | Павло Клімкін | Є СЕНС

Приколи Банкової щодо “миротворців ОБСЄ”, ризики і загрози Нормандської зустрічі, міжсобойчик із Путіним, прихід до влади Навального, айкідошна логіка Кремля і геополітичний реп із Каньє Вестом. Що буде з Україною, коли Росія розсиплеться на малі держави? Що спричинить деокупацію Криму? Про РФ, яка перезавантажується у версію путінізму 2.0 і про війну, яка насправді точиться не за територію — у новому Є СЕНС говорить ексміністр закордонних справ Павло Клімкін.

Читати далі