Джина з пляшки Зеленський вже випустив

Mason Lemberg

Дорогі довбойо*и!

Держава існує і створена для того, щоб разом, колективно захищатися від загроз. Для цього держава створює державні інститути, серед яких силові інститути. І в тій ситуації президент має бути останнім органом, який може і має звільняти терористів. Взагалі останнім. Навіть після сусіда Миколи, який заборгував терористу 30 гривень.

Тим паче коли мова йде про міського божевільного, а не терористичні групи, не міжнародні терористичні групи, які мають шалене фінансування.

Те що ви зробили сьогодні – це не визволення людей.
Це злочин проти держави.
Ви на весь світ показали не “людяність” для тимчасових, як пил, політичних рейтингів, ви на весь світ показали крах силових органів, крах фундаменту держави, неможливість держави захистити громадян.

Ви відкрили скриньку пандори, поставивши країну і громадян країни в залежність не тільки від міських божевільних, а й від значно страшніших речей. Таких як організований тероризм, який має засоби і можливості.
І тоді ваш “сьоржант петренко” вже не буде розходжувати вайлуватою походкою перед справжньою загрозою, а звільнення не будуть відбуватися під вечірні випуски новин.

Ви, довбойо*и, такими діями наражаєте громадян, в тому числі ваших рідних і знайомих, на реальну небезпеку, кров і смерті!

Ви виї*али сьогодні свиню.

Боже, бережи Україну від дурнів, які нею правлять, і біди, яку вони приносять!


Віктор Трегубов

Так. Перед тим, як сотні ботів (кажуть, в Твіттері вже) розкажуть, який президент молодець, що виконав вимогу терориста, я дещо коротко скажу.

Вимога терориста – хай навіть найпростіша та найбезглуздіша, – виконана першою особою держави, є ідеальним закликом до майбутніх терактів. В якому президент – співучасник.

Бо якщо сьогодні він каже “всім дивитися фільм” – це спонукає певних громадян завтра захопити маршрутку, щоб він сказав “вибачте, шановний Рамзан Ахматович”. Або “Донбасс выбрал быть с Россией”. Або “русские есть государствообразующей нацией в Украине”.

Бо якщо це працює, то це працює.

Я не знаю, як далі піде. Але джина з пляшки Зеленський вже випустив.


Алла Комарова

Так, прекратите мне рассказывать, что это всё – бездарная дешевая постановка. Вы меня этим оскорбляете. Я начинаю думать, что вы меня подозреваете в электоральной симпатии к сервантам. Я прекрасно вижу все косяки сюжета и исполнителей, начиная с демонстративности выбранного места и заканчивая тем, что заложники вышли на полчаса раньше, чем потерпевший видос выложил. Ну лаганули с таймкодом, бывает, чо уж.

Я НЕ ОБ ЭТОМ!

Я о том, что выполнять требования террористов – это капитуляция. Полная и безоговорочная. В следующий раз там будет не один сумасшедший с торговой маркой “я могу”, а несколько крепких психикой ребят с несколько другими требованиями. Или пучок таких же психов. Или просто люди, которым нечего терять. Думаете, нет таких? Да полно! В конце концов, у нас полстраны долбое*ов, у нас президент зеленский, какие еще вам нужны доказательства, что их больше, чем можно себе представить?

А прецедент уже создан – оно поддается на условия, если достаточно долго давить. И это всё лицезрели в прямом эфире в других странах.

Сцуко, каждый раз, каждый, сцуко, раз, когда я думаю, что ну вот это уже точно дно, и хуже не будеттм, сцуко, каждый раз оказывается, что до дна еще рыть и рыть…

Автор