Зради і перемоги тижня. 26 червня – 3 липня 2020 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 26 червня – 3 липня 2020 р. ЗРАДА Студенти та науковці

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 03.07.2020

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Facebook использует украинских нацистов для борьбы с Россией и прочий абсурд».

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 03.07.2020 (фото, відео, звіти ОБСЄ, мапа)

03 липня 2020 р. збройні формування РФ 12 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні у лавах Об’єднаних сил втрат внаслідок ворожих обстрілів немає. 03 липня на світанку збройні формування РФ вкотре відкрили вогонь і по населеному пункту Зайцеве. Внаслідок обстрілу з мінометів калібру 82-мм загинула місцева мешканка Бихова Олена Іванівна, 1940-го року народження. 02 липня збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення. За даними розвідки, 2 липня наші оборонці поранили одного загарбника.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 03.07.2020

Инвесторы ухудшили оценку бизнес-климата Украины до уровня 2015 года, а уровень благосостояния украинцев снизился: каждому десятому не хватает даже на еду. Напомню зе-фанам зе-обещания: “рост экономики на 40%, рост инвестиций, падение цен, окончание войны, борьба с коррупцией….” А на деле за год просрали 49 месяцев экономического роста. И Порох никак не уймётся – то спад в экономике организует, то ГБР на себя натравит, то Смолия подговорит, то цены повысит. Доколе?

Читати далі

Другий пішов… Рада звільнила голову АМКУ Терентьєва

Виконувачем обов’язки голови АМКУ стає перша заступниця Терентьєва Ольга Піщанська, сестра Світлани Піщанської, на яку, за даними нещодавнього розслідування журналістів, Зеленський переписав своє майно в Італії. Але ж вона не кума, значить, усе нормально… Настала нова епоха – жодних кумів на посадах. Тепер тільки друзі, партнери з бізнесу та сусіди 😛 

Читати далі

Відставка Голови НБУ – це результат цькування Нацбанку на замовлення Коломойського (відео)

Відставкою Смолія влада остаточно підірвала довіру до України фінансових інституцій, країн-партнерів та інвесторів. Допомогти буде нікому – Зеленському вже не повірять ні в МВФ, ні в Євросоюзі, ні в G7. Ніде. Входимо в ідеальний шторм. Ті, хто голосували за популістів всіх видів і партійних кольорів, скоро отримають епоху злиднів якраз по закінченню епохи бідності. Тим, хто розумів, чим неминуче закінчиться період правління ідіотів, треба нарешті єднатись: руїну піднімати потім саме нам.

Читати далі

Травля Голови Нацбанку Смолія організована Коломойським і його групами у Верховній Раді, — Порошенко

Обдуривши наших міжнародних партнерів, влада намагається змінити керівництво НБУ. Такої поведінки, такої гри у наперстки наші партнери точно не приймуть!

Читати далі

Армагеддон под стук шахтерских касок

Под ОПой уже который день слет шахтеров со всей страны. Гремят касками по бруківці. Пока герусятина не лезла своими ручонками в Роттердам+, долги по зарплате перед шахтерами хоть и были, но не настолько критичные, чтобы орать под окнами администрации. На сегодняшний день они составляют 1,2 млрд. грн. То есть даже с начала текущего года долги уже удвоились. А за год, с 2019 по 2020, они выросли в шесть раз. А тем временем НАБУ и САП продолжают «расследовать» дело Роттердам+, натягивая сову на глобус и подтасовывая результаты.

Читати далі

Антидержавне Бюро Зради

Купка наділених владою олігофренів на цілу добу залишила країну беззахисною від повітряних атак противника. Під час війни! При повному потуранні та тотальний бездіяльності Головнокомандувача! У нормальній країні вже двадцять годин засідав би Парламент, вводячи процедуру імпічменту. Але це не про наш, що складається на дві третини зі зрадників…

Читати далі