А зараз нас будуть бити…

Спільними зусиллями росЗМІ, медіа-ресурсів концерну «Приват» та штабів політичних противників Петра Порошенка вдалося обдурити критичну масу українців. Але полуда спадає з очей. А значить, треба придумувати нові й нові «жахи», а разом з ними давити самих прибічників Порошенка на соцмережах. Тому від’їхали у бан двоє авторів сторінки «А що там у ЄС?». Тому увалили сторінку Дмитра Чекалкіна. Тому в коментах до болі знайоме пожвавлення «коментаторів з однаковими тезами». А тез практично дві. Або «Порошенко – ворог роду людського». Або «73% – ідіоти». Однаково небезпечні обидві.

Читати далі

Вова, что за зверь – «та сторона»?!

«Та сторона» – это земля, которая сочится кровью, если наступить покрепче. И мы вернём её, рано или поздно, навсегда стерев линию, разделяющую стороны. А то, что ты, чмошник стрёмный, называешь «той стороной» – это российские оккупанты и их подельники. Убийцы, предатели, враги. И если ты, чмошник стрёмный, за шесть лет не научился это артикулировать, то ты – НЕ президент Украины. Ты бы мог им стать, если бы сумел убить в себе малоросса, плебея самой низкой пробы. Но нет. Рождённый ползать летает, только если пнуть. И ты таки скоро полетишь. Полёт будет недолгим, но очень эффектным.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 15.07.2020 (фото, звіти ОБСЄ, мапа)

15 липня 2020 р. незаконні збройні формування РФ шість разів порушили режим припинення вогню. Сьогодна втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає. 14 липня збройні формування РФ 18 разів порушили режим припинення вогню. Вчора семеро українських захисників отримали поранення. За підтвердженими даними розвідки, вчора наші захисники поранили трьох загарбників. 15 липня відбулося повернення з тимчасово окупованої території тіла військовослужбовця ЗСУ, який загинув 13 липня поблизу населеного пункту Зайцеве.

Читати далі

Децентрализация от «слуг» – не виагра, вялый рейтинг не поднимет

Наши новые лица в политике очень стремятся быть великими комбинаторами, но как-то вообще не дотягивают даже до самого примитивного уровня. Вот и с местными выборами так же получается. Когда манипуляции с децентрализацией не совпадают с последовательностью действий при подготовке в выборам. И тогда приходится отзывать постановление про подготовку и назначение прямо на ходу, не сбавляя скоростей турборежима. Хотели с реформой децентрализации намутить и себе ж на хвост наступили.

Читати далі

Старт процедури скасування Угоди з ЄС про безвізовий режим

Мова йде про обрання представників ВРУ до відбіркової комісії з обрання спеціального антикорупційного прокурора. Поява абсолютно слухняної якоїсь нової Вєнєдіктовой у керівництві САП практично зацементує репресивний режим. Незалежність антикорупційних органів була основою Угоди про безвіз. Там усього було 144 пункти. Значна частина їх уже порушена. У ЄС нещодавно провели моніторинг виконання Україною умов безвізу. За результатом виставлено кілька жовтих карточок. А з приводу незалежності САП та НАБУ було попереджено, що це вже буде червона карточка.

Читати далі

Це наша ділянка фронту! Приходь!

Знаючи, що ми вийдемо і захистимо Мову, вони намагаються заплутати й обдурити нас. Вони жонглюють термінами розгляду питання, як шулер картами. Тому і трапилося перенесення на 17-е в Раді. У розрахунку, що ми не прийдемо. Тому ми прийдемо. Ми збираємося під Верховною Радою саме 16 (шістнадцятого) липня о 9:00. Якщо це необхідно, ми будемо там і 17-го. І шансів обдурити нас не буде. Кожен з нас, маючи найменшу можливість, повинен приєднатися. І так буде. Там будуть тисячі людей. Різних. З різними переконаннями. Під різними прапорами.

Читати далі