Может, все-таки лучше свинку Пеппу?

Совковый приспособленец, будучи в душе за СССР, постоянно примыкал к тем политсилам, которые были ориентированы на потерю Украиной государственности. Честолюбивый и беспринципный. Эти два качества в полной мере характеризуют Кравчука. Они, помноженные на старческий маразм, образуют ту гремучую смесь, которая как будто создана для того, чтобы сдавать в словоблудной упаковке интересы Украины. История помнит каждый шаг. У деда была возможность уйти на покой более-менее достойно. Он выбрал другой путь.

Читати далі

В Україні катком знищують малий і середній бізнес

Чиновники перетворилися на найбільшого рейдера. Вони побачили для себе вікно можливостей. Малий бізнес втратив фінансову подушку, у багатьох випадках достатньо невеликого поштовху, щоб уся справа рухнула. Ще рік-два тому ми не могли подумати, що таким штовхачем стане держава. Чиновник тепер пішов інший, нарваний. Вони сміються в очі, упиваються своєю владою і своєю безкарністю. Ловлять кайф від можливості принизити людей, які у принципі є значно розумнішими і толковішими за них. Люди опускають руки, відходять в сторону і все частіше думають про еміграцію як про реальність, а не фантастику. Навіть ті, що всі роки війни не допускали такої думки.

Читати далі

Ботофермы нового главы НБУ

Подчиненные Кирилла Шевченко из Укргазбанка (главой которого он был до того, как стать главой НБУ) используют ботофермы в соцсетях, чтобы прикрывать Шевченко уже в должности главы НБУ. Речь о самых настоящих ботофермах, а не о нанятых людях. Ботоферма качественная и большая, то есть весьма дорогая. За какие деньги купили ботоферму и зачем? Есть ли эта закупка на ПроЗорро в Укргазбанке? Или это за черный нал куплено? Откуда этот черный нал и черные пиар-бюджеты? Нужно ли в результате всего написать заявление в НАБУ? Стоит ли кому-то пояснить свои позицию заранее или, может, ее потом стоит пояснить на допросе?

Читати далі

Секретный завод «Рошен-АирДрон-ОккупантКирдык»

Ватоголовые зеленодранцы сокрушаются, что Алексеевич в Турцию не отдыхать поехал, а тайный свой завод беспилотников инспектировать. Там тайный госдеповский американец руководит производством крайне опасных тайных боевых дронов. И чего сокрушаться-то? Порох продолжает укреплять нашу обороноспособность. О стране печется, пока некоторые перестают стрелять, разоружают армию, возрождают Кравчуков и возвращают кравчучки.

Читати далі

Бацька взвод вагнерівців у полон узяв (списки затриманих)

У Мінську затримали російських бойовиків з ПВК Вагнера. Щонайменше 14 із затриманих там бойовиків воювали на Донбасі. Справа принципу – досягти їхньої видачі нам. Крім можливого “обмінного фонду” нам критично потрібний публічний судовий процес, який 100% покаже: всі російські тези про так званих “російських добровольців” – це суцільний фейк. Нам це й так ясно, а от світові ще раз це показати точно вартує.

Читати далі

«Європейська Солідарність» отримала членство в Міжнародному демократичному союзі

Міжнародний демократичний союз – це платформа, яка сприяє розвитку демократії та політиці правоцентристів по всьому світу. Засновниками IDU були прем’єр-міністр Великої Британії Маргарет Тетчер, тодішній віце-президент США Джордж Буш, мер Парижа та згодом президент Франції Жак Ширак, канцлер Німеччини Гельмут Коль та багато інших партійних лідерів. Сьогодні до організації належать понад 80 партій із понад 60 країн з усього світу. Серед партій-членів: Республіканська партія (США), Християнсько-демократичний союз (Німеччина), Консервативна партія (Велика Британія). Головою організації є колишній прем’єр-міністр Канади Стівен Гарпер. 

Читати далі