Вово, ми прийшли знову! Тисячі українців вийшли на акцію підтримки Порошенка (фото, відео)

10 тисяч людей зібралися під стінами Печерського суду проти політичних репресій на підтримку Петра Порошенка. Учасники мітингу – активісти, волонтери, представники місцевого самоврядування, народні депутати, громадські діячі – у своїх виступах наголосили, що вони не просто підтримують п’ятого Президента Петра Порошенка – вони захищають державність, свободу і європейський вибір. Бо політичні переслідування є неприпустимими в демократичній Україні.

Читати далі

Печерський суд обирає запобіжний захід Порошенку / Акція проти політрепресій

Акція проти політичних репресій / Печерський суд обирає запобіжний захід 5-му Президенту України. Офіс Генпрокурора та ДБР вимагають для 5-го Президента запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Справа стосується призначення Сергія Семочка 1-м заступником голови Служби зовнішньої розвідки. Адвокати називають підозру нікчемною, а дії силовиків політичними репресіями

Читати далі

СБУ затримала позаштатного співробітника ГРУ, який був одним із кураторів керівництва «ДНР»

Служба безпеки України затримала в Києві громадянина К., який протягом 2014-2020 років здійснював функції одного з «кураторів» керівників так званого «ДНР» за лінією Головного розвідувального управління Генерального Штабу Збройних Сил РФ (ГРУ РФ).

Читати далі

Контррозвідка СБУ попередила диверсію ФСБ РФ на Луганщині

У районі проведення ООС контррозвідники СБУ із залученням бійців ЦСО «А» затримали агента ФСБ РФ, який прибув з тимчасово окупованих територій нашої держави для виконання завдання з вчинення терористичного акту на об’єкті критичної інфраструктури Луганської області.

Читати далі

Масштабні водолазні збори представників силових структур України

25 фахівців водолазної справи з відділів спеціальних дій трьох загонів Морської охорони та мобільного загону «Дозор» Держприкордонслужби взяли участь у традиційних щорічних навчаннях.

Читати далі

У Чорному морі водолази Нацгвардії пройшли масштабні навчання

На території Тендрівської коси, неподалік узбережжя Миколаївської області, відбулися наймасштабніші вітчизняні міжвідомчі навчальні збори із фахівцями водолазної підготовки різних військових та правоохоронних формувань.

Читати далі

Велика Британія передала українським прикордонникам 10 сучасних квадрокоптерів

Десять нових квадрокоптерів DJI MAVIC різних модифікацій, загальною вартістю понад 1,2 млн. гривень, відправляються на охорону українського державного кордону.

Читати далі

Табачник-дежавю та відсутність ЗНО для абітурієнтів з ОРДЛО | Інна Совсун | Є СЕНС

Де протести освітян через призначення Шкарлета? Табачник-дежавю, повернення людей Януковича, питання національної безпеки і відсутність ЗНО для абітурієнтів із Донбасу та Криму. Де ховається найслабша ланка сучасної освіти? Педагогічні університети, як клуб лузерів і Нова українська школа, яка не лише про нові парти.

Читати далі

Зараз фермерам треба допомагати, а не доїти (Володимир Ар’єв звернувся до Зеленського)

Є такий анекдот: що треба робити, щоб корова менше їла і більше давала молока? Відповідь: треба менше годувати і більше доїти. Як влада Зеленських вирішила щодо українських фермерів-одноосібників цей анекдот втілити в життя розповідає Володимир Ар’єв.

Читати далі