Отставка – отличный выход, Вова

Выход есть в любой ситуации, есть он и в этой. Если Зеленский не может не извиниться перед Кадыровым, а Президент Украины не может делать из себя цирковую собачку у путинского вассала, то выход очевиден. Перестать быть Президентом и извиняться до усрачки. Отставка, Вова. Простой, очевидный и достойный выход, который к тому же даст возможность спокойно жить и работать дальше. Давай, Вова. Избавь от позора страну. Избавь от позора своих избирателей. Избавь от позора свою семью. Избавь от позора себя. Давай.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 19.07.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

19 липня 2020 р. незаконні збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні втрат у лавах Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було. 18 липня незаконні збройні формування РФ 13 разів порушили режим припинення вогню. Вчора один український захисник зі складу Об’єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки, вчора українські захисники знищили одного загарбника. За уточненими даними, 16 липня втрати противника склали ще двоє загиблих.

Читати далі

Чому він не Бетмен? Чому не літає?!

Від Порошенка більшість чекала саме цього. Петро Олексійович повинен був не тільки особисто здолати ворога, корупцію і глобальне потепління. Він взагалі мав бути Бетменом. Відремонтувати всі бойлери крани і дах, що протік (у всіх сенсах). Він повинен був самостійно заасфальтувати дороги, вкрутити лампочки в під’їздах і помити всім вікна. Він повинен був змусити всіх телепнів вчитися і не виносити мозок батькам, а мимохідь набити морду сусідові-хаму. А ночами він повинен був літати над містами і селами, розсипаючи гроші та безкоштовний шоколад. І, на думку більшості, він не впорався. Поганий ти типу Бетмен, Олексійовичу. І на виборах обрали собі іншого.

Читати далі

Візит команди Петра Порошенка до Тернопільської області (фото, відео)

Під час перебування у Тернопільській області Петро Порошенко передав медзакладам чергову партію ІФА-тестів виробництва швейцарської компанії Roche та разом з дружиною Мариною взяли участь у ювілейній Зарваницькій прощі. «Я твердо переконаний, що Господь захищає Україну. Бо всю ту навалу, яку українська земля, український народ отримує від країни-агресора за останні 6 років – без Божої допомоги, без того, щоб Господь почув наші молитви, нам було б долати набагато важче. І правда з нами, Господь Бог з нами, і ми все витримаємо», – переконаний п‘ятий Президент.

Читати далі