Тепер ви зробили це разом

Якби ви, олені, не вибрали телевізійного персонажа, про якого ще 3 місяці до виборів і не думали як про Президента, то ніякого б дострокового незаконного розпуску Парламенту не було б. А отже і Медведчук в ньому після вчорашніх виборів не опинився би. Тож дякуйте собі, лохи, яких розвели чергові Марія Деві-Христос з Мавроді.

Читати далі

Ненадёжный трест, который рискует скоро лопнуть

Оно, конечно, понятно, что за каждым фотографом и каждой кухаркой, прошедшими в Раду, стоят небедные дяди с весьма прагматичным интересами. И понятно, что из кухарок и фотографов вскоре сколотят группы по интересам – по интересам упомянутых дядь, разумеется. Вот только… Рассказать вам, как это было в Донецке? В 2014-м всё тоже начиналось, как парад мутных аватаров, подконтрольных и рабски преданных своим рулевым.

Читати далі

Вредный пластик, или Насколько нами легко манипулировать

На самом деле этот пост не про пластик, а про умение определять свою реальную цель и вычленять главные факторы ее достижения. Этому учит критическое мышление, которое сейчас считается одной из ключевых компетенций будущего. И этому у нас практически нигде не учат. Это – основная причина, почему такие как Серванты народа победили на выборах. Страну тупо залили зрадой и псевдоаналитикой, главное сделали второстепенным, а второстепенное – главным. Обесценили результаты, гипертрофировали недостатки.

Читати далі

Народ-бездержавник

Наш народ ніколи не мав своєї держави. Можете згадувати Київську Русь чи Запорізьку Січ, але це не були держави в сучасному розумінні слова. В Русі авторитетний пацан міг назбирати собі невеличке військо, взяти під контроль якусь територію та оголосити себе принцом. Усі наші князі так і робили. Вони живилися за рахунок захопленого населення і захищали свої “кормові угіддя”.

Читати далі

Процес розвивається за законами кримінального світу

Весь період діяльності нового преЗЕдента між президентськими виборами і до сьогоднішнього дня – це тільки продовження виборчої кампанії “єврейської бабушки”, де артист Зеленський на потіху зазомбованому бидлорату грає роль придуркуватого Президента і таким чином тащить до ВРУ партію “слугу”, яка по суті на сьогодні є тільки зборищем тушок для головного бенефіціара.

Читати далі

Показушная афера с домиками для военных

Люди, далекие от войны и от реалий, заказывали для людей, далеких от войны. Но кто-то в МО решил прогнуться под ЗЕ и пролоббировал закупку этого технического чуда. В общем, решили еще и показать это все человеку, далекому от войны. Все ж после умывальников и печек в Станичке поняли, что он нихрена не понимает.

Читати далі

Люди і шлях

Якщо доля дасть мені трохи часу дописати “Шлях людини” та “Владу гідних”, то я можу зробити це, лише опираючись на подорожні враження під час цьогорічної експедиції. Сцена перша. (Компетентний виборець). Автобус в дуже віддаленому районі. Заходить бабця 70+ і одразу про політику. Голосно так, що на іншому кінці автобуса чути через навушники. Починає про перерахунок пенсії.

Читати далі

Возвратный тиф народных слуг побеждает сыпной тиф новых лиц

Вся фронда, пять лет подряд опрокидывавшая державу и в итоге таки опрокинувшая, сама по всем законам обществоведения опрокинулась кверху пятками. Теперь многим из них стоит задуматься: а не воспользоваться ли за оставшийся месяц преимуществами еще не отобранного дипломатического паспорта и еще не упраздненных дешевых авиарейсов. Потому что это у них с памятью и совестью проблемы. У Портнова таких проблем нет.

Читати далі

Ми – партія війни за Україну

Поки вирують емоції про минуле (а вибори – це вже минуле), дозвольте сказати про майбутнє. Цього не скаже соціологія. Цього не видно в експертних оцінках. Про команду… Що далі? Далі у нас буде трешовий парламент, в якому буде жменями упирів і невігласів. І, так, фракція ЄС буде там битися за український інтерес. Далі у нас місцеві дочасні вибори, і нашій команді потрібні тисячі людей, яких єднатимуть Принципи та Цінності республіканства. Далі у нас розбудова партії відповідальних громадян, партії капіталістів, практиків, а не фантазерів і популістів. Далі у нас розбудова «Справи Громад», яка має стати магнітом для будь-яких громадських активностей, що поділяють республіканську ідеологію і світогляд.

Читати далі

Панику отставить. Впереди работа

Народ, вы вообще в своем уме? За ЕС, несмотря на 5 летнее мочилово Порошенко по всем каналам, несмотря на предвыборное мочилово партии, несмотря на 5 лет войны и усталость от нее, проголосовали около 2 миллионов человек. Два миллиона всего лишь из 49,84% проголосовавших, только из тех, кто поставил галочку. Каждый из этих людей идейный боец. Такого не было в Истории Украины никогда. ДВА! МИЛЛИОНА! У этих людей такие же ценности как у вас. Такие же желания. Такие же мысли. Эти люди не исчезнут, не изменят свое мнение. Их не станет меньше. Да это же лучшие выборы в Истории Украины!

Читати далі

Вперед до янучарства-модерн

Таке буде наше майбутнє. Без реформ. Без Томосу. Без заведення світових інвесторів. Без сотень нових заводів. Без дитячих садків у формі сот. Натомість – з популярним шоу без початку і кінця. Повірте, народ балдітиме. Якийсь час – так точно. Навіщо народу Європа, коли є таке привабливе янучарство-модерн?

Читати далі

Каждому Франкенштейну кажется, что он бессмертен

В этом тотальном и, казалось бы, безнадежном торжестве зеленой плесени как раз и зашита ее смерть. За торжеством и расцветом всегда следует смерть, это закон мироздания. Но в данном случае она будет скоропостижной, потому что перед нами зеленый Франкенштейн, сшитый из кусков гнилого, расползающегося под пальцами ливера и гальванизированный, и он не сможет жить долго.

Читати далі

Нація і держава

Щоб ми не говорили, але ми маємо лише другу з половиною спробу відновлення української державності. У нас попереду ще століття боротьби. Усе, що ми маємо зробити, це формувати національну еліту – національну олігархію, національних інтелектуалів, національних політиків. Подібно до перших християн, ми повинні гуртуватися, підтримувати одне одного та кріпнути вірою в велике майбутнє нашої держави та нашої нації.

Читати далі

Результати виборів. Не все так погано

Тим не менше, зараз країна почне відкочуватися на дно. Це очевидно. Але нічого з тим не поробиш, якщо підліткове суспільство капризує і скочується в дитячість. Мусимо то перерости.

Читати далі