Процес розвивається за законами кримінального світу

Виктор Федорончук

Весь період діяльності нового преЗЕдента між президентськими виборами і до сьогоднішнього дня – це тільки продовження виборчої кампанії “єврейської бабушки”, де артист Зеленський на потіху зазомбованому бидлорату грає роль придуркуватого Президента і таким чином тащить до ВРУ партію “слугу”, яка по суті на сьогодні є тільки зборищем тушок для головного бенефіціара.

Заради того, щоб узурпувати всю владу в одних руках.

Цікаво, коли влада буде зосереджена в одному центрі, скільки часу протягне голограма голобородька, адже, з одної сторони, він – цінна голограма, на яку дрочать зебіли, поки реальне правління буде здійснюватися зовсім з іншого місця. А з другої сторони, це головний свідок, який занадто багато знає про захоплення влади групою аферистів і може багато розповісти про свою роль і про організаторів цієї афери, яку провернули з цілою країною.

Ми ще можемо сумніватися, хто головний організатор цього захоплення – бабушка з Ізраїля чи дєдушка із кремля, але те, що процес розвивається за законами кримінального світу, – очевидно: головні організатори та ляльководи находяться за ширмою, а на публіці дригає ногами, руками та ротом публічна особа, яка забирає на себе всю увагу, критику і, як бонус, “любов” публіки.

Організатори майже нічим не ризикують, адже, якщо щось піде не так, вся ненависть також дістанеться підставній особі, а якщо виникне ризик викриття, то поряд з преЗЕдентом завжди є надійні охоронці, які знають що робити. А замість розхідної фігури можна завжди по відкатаній технології зебілам дати нового ідола для дрочева.

Автор