Вже сама держава перетворюється на голограму

Пропоную команді президента Зеленського в розширені люстрації піти ще далі. Під люстрацію включити всіх, хто не знає, хто такий Голобородько, хто жодного разу не купував квитки на «95 квартал», хто не дивився «Сватів», хто не працював аніматором, хто не голосував за Зе . Зробіть країну разом…

Читати далі

Избирательный кодекс – перемога или зрада?

100% мажоритарная система – наиболее естественная система выборов, понятная любому избирателю. Это система, где депутат наиболее прочно связан с избирателями своего округа. Такая концепция ставит для кандидата на первый план интересы округа, а не партии. Почему такая концепция у нас выливается в гречку? Потому что у избирателя такие приоритеты. Потому что избирателям гречка важнее НАТО. Или мовы. Или независимости. И никаким кодексом этого не исправить. Исправить это можно только временем, экономикой и образованием.

Читати далі

Голобородькізація Зеленського

Це вже не той Зеленський, що був в січні 2018 року, і навіть не той Зеленський, що був в січні 2019 року. Це інший Зеленський. І якщо в 2015-2017 він грав роль Голобородька, то зараз Голобородько грає роль Зеленського і керує його діями. І все би було добре в тій історії, якби не страх. Чим більше з кожним днем Зеленським буде керувати Голобородько, тим сильніше його буде охоплювати страх. Страх буде змушувати його робити фатальні помилки. А далі прийде кінець його страхам. Бо вони реалізуються.

Читати далі

Вы окончательно потеряли берега, но это ненадолго

Партия «Слуга народа», до этого момента сидевшая с плотно засунутым в жопу языком и закрытыми глазами, вдруг очнулась от коматоза и разразилась требованием вернуть Куницкому регистрацию кандидата в нардепы. Внезапно! То есть плевать на двойное гражданство. Плевать на вранье. И на подлог с командировками тоже плевать. Плевать на нарушение закона.

Читати далі

Годунок для Зеленського

Посилати президента Зеленського з його пихою і грубіянством можна. Зеленський – не диктатор, він – лише блазень, який вдає диктатора. Тому хай люди обговорюють люстрацію, а не те, як ганебно провалився піар-тур Зеленського з метою публічного пороття чиновників на радість виборця-люмпена. Бо інші піар-заходи для гри на настроях електорату, що вірить популістам, проваляться так само, просто пізніше. І теж не через провокації політичних противників президента Зеленського, а через банальне незнання ним обов’язків президента і намагання грати монарха там, де звикли до демократії. Обов’язково проваляться.

Читати далі

Судьба следующего Майдана

Следующий Майдан – если он случится в ближайший где-то год – это будет не Майдан уже, а натуральный переворот. Причем будет он таковым для всех – и для нас, и для внешнего мира. И это – хреново.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 5 – 11 липня 2019 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 5 – 11 липня 2019 р. ЗРАДА Голова Верховної Ради направив

Читати далі