Що пообіцяли Гройсману?

Всі останні півтора місяці я сушу собі голову питанням – що сталося? З якого лиха? Чому раптом Володимир Борисович вирішив іти на вибори окремою колоною?

Читати далі

«Давайте будем помогать Зе – нам в этой лодке плыть 5 лет!»

Я хотел бы сказать, шо полностью согласен. Нельзя ненавидеть зеленого сморчка, надо просто помогать ему делать что-то хорошее. Вот, например, возьмем 2013 год. Надо было не с “беркутом” толкаться той осенью, а помочь Вите сделать людям праздник, войти в положение и помочь установить Йолку. Зачем эти протесты? К чему вам эта ваша свобода? Просто помогайте власти делать что-то хорошее!

Читати далі

До побачення, Європо! Вітаємо проросійського диктатора!

Немає ніякого самостійного Зеленського. Це російський проект білорусизації України. Хочете бути Слугами народу? Будете. Російського. З кордонами на заході, велосипедами «Україна» між ногами та відпусткою раз в п’ять років на морі. У Крижанівці.

Читати далі

Свині показали свої рила

Ви бачили, як після зняття Печерським судом арешту з 415 об’єктів нерухомості Коломойського в рамках справи Привату антикорупціонери з Transparency International знизили індекси корупції України до 336 місця в рейтингу між Кампучією Пол Пота і Римом часів Нерона? Не бачили? Не бачили? Ви бачили емоційний спіч Вакарчука, який виганяє з першої десятки списку 9 людей за те, що вони корчили з себе антикорупціонерів, не будучи ними і не борючись з корупцією? Не бачили?

Читати далі

Тихой сапой «оптимизируют» структуру армии

Тихо, без особого шума, бегают взад-вперед телеграммы и распоряжения. Людей не увольняют, сейчас пока идет сокращение штатов и структурных подразделений. В одном из отдельных разведбатов срезали роту. Людей перекидывают в оставшиеся. В одном из “верхних” штабов срезали центр информационного противодействия и контрпропаганды. Будут красивые цифры по укомплектованности, да. Расскажут, что теперь вот армия укомплектована на 80-90%.

Читати далі

Прекратите возмущаться похеренными обещаниями гидранта

Перед Зеленским и командой стояла абсолютно четкая и простая задача: взять власть. Похрен как, похрен чем, похрен что там придется обещать охлосу. Если для этого надо врать – они врут. Если надо быть махровыми популистами – они будут. Им поставили цель, и они прут к ней с завидной эффективностью. В конце концов, когда они победят (а они победят), им будет дозволено все. Хот кортежи, хоть сафари на терпил, хоть облавы на порохоботов.

Читати далі

Доверию к портновскому ГБР – труба?

Судя по всему, в ГБР не совсем понимают, какой ящик Пандоры они открыли, начав клепать портновские дела по действиям ВСУ в тот или иной период. Потому есть предложение господину Трубе достать из своей тыльной части орган Портнова. Потому что с интегрированным органом Портнова и всему ведомству, и доверию к ДБР скоро наступит труба.

Читати далі

Мамай, Бублики та вибори

Екс-мера Полтави Олександра Мамая і нардепа Юрія Бублика крім Макухівського сміттєзвалища пов’язують ще й вибори. Різні.

Читати далі

«Я вам ничего не должен» или все-таки должен?

В рекламе зеленолицего – помните? – было обещание отменить кортежи. При этом кортежи там были с синими мигалками, и народ ржал – синие мигалки только в России. Мол, сразу видно, что замер зеленой команды об отношении народа к власти брался с российского народа. Оказалось, что и лекало того, как власть должна себя вести, – тоже. 🙂

Читати далі

Мы снова стали жить, «под собою не чуя страны»

Что случилось? Просто ушел один человек, про которого говорили, что он диктатор, фальсифицирует выборы, увеличил свое состояние то ли в восемьдесят, то ли в сто восемьдесят раз. К тому же он постоянно бегал по заграницам и носил мятые костюмы.

Читати далі

Ексклюзивне інтерв’ю Петра Порошенка на телеканалі ICTV 14.07.2019 р. (відео)

Лідер партії Європейська солідарність Петро Порошенко в ексклюзивному інтерв’ю Фактів тижня на ICTV розповів, скільки Україна витрачає на військові паради, коли Путін поверне моряків і чи претендує політик на пост прем’єр-міністра після виборів до Верховної Ради. За його словами, цифра в 300 млн грн на парад до Дня незалежності не відповідає дійсності.

Читати далі

Ексклюзивне інтерв’ю Петра Порошенка на телеканалі «Україна» 14.07.2019 р. (відео)

В Києві пройшов 21‑й саміт Україна‑ЄС, він став першим для команди Зеленського і останнім для нинішнього керівництва ЄС, яке незабаром замінять за підсумками виборів до Європарламенту. Зустрічі такого рівня потрібні, щоб розглядати питання про обмін полоненими, боротьби з корупцією. Так і було. І президент навіть заявив, що наступний саміт Україні може не знадобитися. То ця зустріч була для проформи, чи щось таки зрушила? І як українцям реагувати на дедалі виразніший поділ Європи на проамериканську частину, яка підтримує Україну, і прибічників примирення з Росією? Петро Порошенко відповів на запитання Наталі Кравченко.

Читати далі

Петро Порошенко 17 липня здійснить візит до Європарламенту у Страсбурзі, Франція

Лідер «Європейської Солідарності» отримав спеціальне запрошення провести низку міжнародних зустрічей, які готувалися заздалегідь. В ході зустрічей з новообраними членами Європарламенту та іншими політичними лідерами п’ятий Президент України має намір обговорити питання щодо продовження санкційної політики Євросоюзу щодо Російської Федерації. Крім того, прес-служба «Європейської Солідарності» наголошує, що лідер партії Петро Порошенко станом на 12 липня не отримував жодних повісток від будь-яких слідчих органів.

Читати далі