Резерв+. Який ти фрукт

У Законі написано: «зобов’язані уточнити свої облікові дані через… електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного, резервіста». Чому всі вирішили, що додаток Резерв+ це і є «електронний кабінет»?

Читати далі

Робоча поїздка команди Порошенка у Південну операційну зону (фото, відео)

Порошенко передав велику партію техніки 26-му окремому дивізіону річкових катерів та Одеській військовій академії на суму майже 19 млн грн.

Читати далі

300 тисяч росіян для м’ясних штурмів

Якщо в рф загальна мобілізація розпочнеться у червні, то ці 300 тисяч у розпорядженні РОВ будуть не миттєво, а до кінця 2024 року.

Читати далі

Санкції на часі. 03.06.2024

Євросоюз може зробити екстраординарні кроки для позбавлення Угорщини права вето за її майбутнього головування в ЄС по ротації. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 03.06.2024.

Читати далі

Шпигунсько-детективна історія

Розкажу сьогодні про те, як, завдяки (не)знанням нюансів кібербезпеки, НАБУ знайшло топ-крота у своїй власній організації.

Читати далі

Континуум

«Продаються навіть психи, більше того, психи продаються швидше за інших» © Сергій Жадан. Тож не поспішайте вписуватися за тих, хто галасує в людних місцях. Спробуйте почути тихий «голос того, хто волає в пустелі».

Читати далі

Пастка-22, або Чому США доведеться визначитися зі стратегією щодо України

Наші партнери, насамперед США, мають прийняти ризик ескалації. Альтернативою є відмова від основ стратегії США щодо України, а це ще ризикованіше, ніж гіпотетична ескалація.

Читати далі

Аналіз російського терору за травень

У травні РОВ зосередили свої комбіновані удари на двох типах об’єктів – це енергетична інфраструктура та аеродроми. Але у травні потенціал ударів був дещо нижчим, ніж у попередні місяці.

Читати далі