Санкції на часі. 08.06.2024

Китай відмовився купувати російські товари з дерева, доки росія не відновить експорт необробленої деревини до країни. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 08.06.2024.

Читати далі

Треба терміново відновити працездатність підрозділу РЕБ

Прильотом виведено з ладу моніторинговий центр групи РЕБ. На одній ділянці фронту зараз підрозділи РЕБ не до кінця можуть зрозуміти, хто з них по кому працює. ​​517 424 гривні. Допомагайте!

Читати далі

Чисельність резерву окупантів не перевищує 50-60 тисяч осіб

І це за самими “оптимістичними” для противника підрахункам. Інше питання – місце, спосіб і час застосування цього резерву. Варто уважно слідкувати, якого роду перегрупування будуть відбуватися у складі РОВ.

Читати далі

Похоронні хроніки московії 08.06.2024

російська влада намацала цифру, яка не лякає народ і при цьому дозволяє вдавати, що втрати вона не приховує. Приховує. Ще й як.

Читати далі

российский террор за первую неделю июня

Не исключено, что в июне РОВ установят новый рекорд по применению Shahed, FPV-дронов и КАБ, что обусловлено растущими возможностями по их массовому производству.

Читати далі

Харьковская дилемма оккупантов

На Харьковском направлении враги перегруппировываются. Лобовая активность снизилась. Месяц нарастающего террора показал, что харьковчане удар держат и в проблему не превращаются.

Читати далі

«Обіцянки, що за два роки ми будемо повноцінними членами Євросоюзу, – це відверта маніпуляція і брехня»

З якими проблемами на практиці стикається євроінтеграція, і чому цей шлях не буде легким, – в інтерв’ю з Іванною Климпуш-Цинцадзе.

Читати далі

Дипломатичний наступ на часі

Єврокомісія рекомендувала почати переговори з Україною про її членство в ЄС. Все в Україні, що говорить європейськими мовами і розуміється на предметі, має осаджувати європейські столиці.

Читати далі