Санкції на часі. 24.06.2024

Євросоюз ввів санкції проти російського аналога SWIFT. Фактично це означає відрізання порушників від європейської фінансової системи. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 24.06.2024.

Читати далі

У розпал енергетичної кризи «саме на часі» підвищення акцизів на пальне

Наміри залатати бюджет пояснюються або вимогами наших міжнародних партнерів, або приведенням у відповідність із законодавством ЄС.

Читати далі

Несостоявшееся итальянское кинотурне роспропагандистов

Попытки кремля продвигать свою пропаганду в Италии продолжают сталкиваться с реальностью. Речь о псевдодокументальном фильме “Донбасс – вчера, сегодня, завтра” производства рашатудей.

Читати далі

Буча крута (фото)

Провели день в Буче. Шикарные дома, ландшафтный дизайн, домики для котиков, клумбы, очень много зелени, и даже голуби там какие-то важные. Такие бизнес-класса голуби. И много напоминаний о визите запоребриков.

Читати далі

Чим Південна Корея зможе допомогти Україні

Зброя та техніка Південної Кореї – це високі технології та незаперечна якість. Єдиний момент, який поки що залишається невизначеним, – це наскільки Сеул готовий ділитися з Україною.

Читати далі

Порошенко візьме участь у Політичній асамблеї ЄНП в Брюсселі

Під час перебування у Брюсселі заплановані виступ перед Асамблеєю та зустрічі з членами Європейської Комісії, керівництвом Європейської народної партії та депутатами Європарламенту.

Читати далі

Пакт Путіна-Кім Чен Ина і його наслідки

Жест Путіна показовий для всього світу: він не соромиться дружби й тісної співпраці з режимом, який є світовим ізгоєм. Пакт Путіна та Кім Чен Ина зробить планету ще небезпечнішою.

Читати далі

Под знаком ядерных угроз

Путин несколько раз обращался к ядерному шантажу, обещал потеребить свою ядерную доктрину. Была новость о возобновлении неофициальных контактов между США и КНР по вопросам применения ЯО.

Читати далі

Що просив путін у Північної Кореї

Допомога КНДР росії не створить якогось переломного моменту на користь рф, а лише продовжить її конвульсії в Україні. Але такі додаткові конвульсії щомісяця нам теж обходяться дуже високою ціною.

Читати далі

Удари ворога по енергетиці й західні інвестиції в український ВПК

Попри втрати генерації з 55 ГВт на піку до нижче за 12 ГВт унаслідок війни, хоч пошкоджені майже всі великі ГЕС і працюють 5% ТЕС, ми досі можемо заживлювати критичну інфраструктуру й об’єкти ВПК. 

Читати далі