Санкції на часі. 13.06.2024

Введені Мінфіном США у день росії санкції проти Московської біржі зупинили торги доларом і євро в рф. В обмінники вишикуються черги. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 13.06.2024.

Читати далі

Терміновий брифінг Петра Порошенка (відео, інфографіка)

Порошенко запропонував план термінових заходів, аби Україна могла уникнути енергетичного колапсу, наслідки якого можуть бути катастрофічні. Часу для підготовки до зими дуже мало, тому діяти треба швидко.

Читати далі

Продовження серіалу «Особливості закупівель Міноборони»

• Чому росте курс долара? І яке це має відношення до нашого серіалу? • Локалізація виробництв та Made in Ukraine • Гроші є, давайте їх освоювати.

Читати далі

Національну стратегію доходів потрібно переробити

Нам потрібно, щоб економіка росла, а не самоліквідувалася. Нам потрібна стратегія, а не список забаганок ощипувачів гусей. Та й ми не гуси. Поки є можливість щось змінювати, підпишіть петицію.

Читати далі

москва сеет хаос на Южном Кавказе

Протесты в Ереване – это попытка привести к власти силы, проповедующие пророссийский вектор развития страны и реваншизм, который может окунуть Южный Кавказ в очередную кровавую баню.

Читати далі

Про Велику Червону Кнопку

Нас попросили допомогти купити дві тонни радості на голови тих, хто ступив на нашу землю. Завтра потрібно сплатити рахунок. І вже завтра пристрій з цією кнопкою буде в ЗСУ. Дякуємо всім, хто допомагає!

Читати далі

Влада хоче остаточно розділити бізнес на «білий» і «не такий вже білий»

Вчора комітет ВРУ на своєму засіданні підтримав проєкт закону про цей розподіл бізнесів. Хто увійде до «клубу білого бізнесу»? Які преференції отримають члени «клубу білого бізнесу»?

Читати далі

Як стати пілотом БПЛА

Мій шлях – виняток. Зрештою, починав я його ще в 2014-му, і тривав він роками. А як стати пілотом БПЛА зараз? Шляхів водити БПЛА існує два.

Читати далі

Новости из США. 11 июня 2024 года

• Хантера Байдена признали виновным • Судебная система США пока что функционирует исправно • 46 республиканцев в Палате Представителей по предложению Тейлор-Грин проголосовали за прекращение взносов США в бюджет НАТО • Почему Ближний Восток является важнейшим фактором выборов в США

Читати далі