Санкції на часі. 25.06.2024

росія і Китай намагаються створити альтернативу американському долару. Нова одиниця міжнародних розрахунків отримала назву The Unit. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 25.06.2024.

Читати далі

Заява «Євросолідарності» щодо початку перемовин про вступ в ЄС

Україна визначилися зі своєю обʼєднуючою національною ідеєю – членство в ЄС і НАТО. Маємо пройти цей шлях швидко, разом, всім українським суспільством! Слава ЗСУ!

Читати далі

Прапор, магічне мислення і символізм

Важливо памʼятати, коли і чому піднісся над Україною синьо-жовтий прапор, під яким Україна відновила, відстоює та стверджує свою незалежність і обовʼязково переможе.

Читати далі

Етапи, які має пройти Україна після початку переговорів про вступ до ЄС

Чому рішення Ради Євросоюзу про затвердження переговорних рамок є історичним для України? Щодо яких галузей можуть виникнути питання? За скільки років Україна зможе вступити до Євросоюзу?

Читати далі

Порошенко на Асамблеї Європейської народної партії в Брюсселі (фото, відео)

Петро Порошенко під час виступу і зустрічей з європейськими лідерами закликав зробити все для перемоги України та посилити проукраїнську коаліцію у новому складі Європарламенту.

Читати далі

Літній наступ ворога розпочався з Торецька

З активізації боїв під Торецьком сезон літніх наступів противника можна вважати офіційно відкритим. Аналізуємо ситуацію на фронті.

Читати далі