Кадри вирішують все

У нас як лавина наростає кадрова криза в усіх галузях. Особливо це стосується тих галузей, де потрібні специфічні навички та глибокі знання. Це, серед іншого, пов’язане з перекосом в оплаті праці.

Читати далі

Санкції на часі. 28.06.2024

російська академія наук впала в рейтингу провідних дослідницьких центрів світу нижче за 35 інститутів Китаю. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 28.06.2024.

Читати далі

Чи чекати на війська Кіма на Донбасі?

Новина про відправку інженерних підрозділів Північної Кореї в Донецьк шириться по Твітачу та Телезі. Розбираємося з джерелами цієї новини, і чи буде Кім воювати за путіна безкоштовними комуністами.

Читати далі

Вісті з фронтів. 28.06.2024

Огляд по окремих ділянках і напрямках, де противник виявляє активність, а саме: Покровський, Лиманський і Краматорський напрямки (Часів Яр).

Читати далі

Чи є «десятирічний рекорд» прибутковості підприємств України?

Держстат: «Десятирічний рекорд. Українські підприємства за 2023 рік заробили майже 864 млрд грн». Розберемося, чи немає в цій заяві чергової маніпуляції?

Читати далі

Маємо тримати єдність навколо Конституції України

Це шлях до становлення суверенного народу, волею якого і був ухвалений Основний закон. Тільки так і переможемо. Дякуємо ЗСУ, головному гаранту існування України. З Днем Конституції України!

Читати далі