Влада не має створювати хибних очікувань у суспільстві

Ми не вступимо в ЄС ні за рік, ні за два, ні за п’ять. Це станеться пізніше і лише, якщо по-справжньому візьмемося за реформи і повернемося обличчям до засадничих європейських цінностей.

Читати далі

Силы обороны Украины получили саму большую партию багги «Хищник»

При всей своей востребованности багги “Хищник” продолжает оставаться исключительно волонтёрским проектом. И вместо сотен в месяц подразделения СОУ получают пока только десятки.

Читати далі

Санкції на часі. 27.06.2024

ПАРЄ схвалила резолюцію щодо створення спеціального трибуналу для президента рф путіна та російського військового командування за військові злочини в Україні. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 27.06.2024.

Читати далі

ФОП і податки. Чому спрощена система не потребує реформування

У статті наведено докладні аргументи фахівця на користь спрощеної системи оподаткування, пояснюються її суть і значення для української економіки та становлення українського суспільства загалом.

Читати далі

Франція розслідує численні російські провокації на своїй землі

Проросійське лобі на французькій землі не спить. У перспективі Олімпійських ігор та близьких парламентських виборів воно, навпаки, відчутно активізувалося.

Читати далі

У НАТО новий генсек. Як це вплине на підтримку альянсом України

Новим генеральним секретарем НАТО стане прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте. Термін повноважень Єнса Столтенберга спливає у жовтні. Він керував альянсом із 2014 року.

Читати далі

10 років тому Петро Порошенко підписав Угоду про асоціацію України з ЄС

«Це стало можливим виключно завдяки одному фактору — сміливості, наполегливості та жертовності українців. Його не можуть зупинити ані російські війська, ані популісти, ані бюрократи», – переконаний Порошенко.

Читати далі

Українці бачать так

Центр Разумкова оприлюднив результати чергового дослідження “Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів…”, проведеного на замовлення USAID (Агентство США з міжнародного розвитку).

Читати далі