Диктатор піднімає ставки (відео)

Вимогами «вивести українські війська» з українських областей путін ще раз показав: ніякого миру він не хоче. Мир буде можливий, лише коли росія не зможе воювати. Маємо вистояти, щоб агресор заплатив сповна.

Читати далі

Санкції на часі. 14.06.2024

росія та її агенти планують організувати у Молдові заколот, якщо проросійський кандидат не зможе перемогти на майбутніх виборах. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 14.06.2024.

Читати далі

Дали вудку, а не рибу

Щоб потім не було розчарування, маємо зрозуміти: нам дали вудку, цілий набір вудок, і підказали, як і де наловити риби. «Гроші за реформи». Якщо влада цього не усвідомить, хороших новин надовго не вистачить.

Читати далі

Порошенко показав виробництво мобільних комплексів для ЗСУ (фото, відео)

200 мобільних побутових комплексів Фонд Порошенка разом з ГО «Справа Громад» поставили у війська. Нарешті й держава звернула увагу на ці проєкти, – у виробника є вже перші замовлення на прально-душові комплекси від Міністерства оборони.

Читати далі

Лукашенку, де «ядерка»?

Пропагандисти білоруського ТБ вже запарилися знімати сюжети з авіаційної бази, де на Су-25 розміщують “ядерні” бомби, якими Лука не втомлюється погрожувати ворожому Заходу. Але є питання.

Читати далі

Україна і США підписали 10-річну безпекову угоду. Що це значить

Угода про безпеку, підписана Байденом і Зеленським, передбачає, що Вашингтон надасть Києву широкий спектр військової допомоги, але без конкретних гарантій і фінансових зобов’язань.

Читати далі

Новости из США. 13 июня 2024 года

• Новые санкции против России • Двустороннее соглашение о безопасности • Что должна сделать Украина для соответствия требованиям НАТО и ЕС • Украина получит от стран G7 $50 миллиардов • Верховный Суд США отклонил иск о запрете препарата для абортов

Читати далі