Санкції на часі. 17.06.2024

НАТО приведе ядерну зброю до бойової готовності через загрозу з боку росії. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 17.06.2024.

Читати далі

«Санкційна діра» – The Guardian

Як чорні маршрути постачають у рф західні техніку та інші товари. Той факт, що економіка не контролюється лише однією стороною світу, робить ці санкції менш ефективними. Торгівля продовжує йти, просто вона тече іншим шляхом.

Читати далі

Зміни щодо зупинення реєстрації податкових накладних

КМУ вніс зміни до Постанови №1165. Нарешті ми з вами вибороли таку опцію, як розгляд скарг щодо блокування ПН/РК онлайн. Але реалізовано цю опцію, як завжди, «по-податківськи».

Читати далі

Надії російських пропагандистів на Америку

Режим, якому вони служать, і безглузда та геноцидна війна, яку він розпочав, можуть виграти деякий час, якщо і тільки якщо Сполучені Штати не підтримають Україну.

Читати далі

Фейки тижня пропаганди рф

• Кремль дискредитує Українську формулу миру • ЗСУ “розстріляли” своїх побратимів і втекли з Кринок • Польських медиків відправляють для участі в бойових діях в Україні • Україна програє за афганським сценарієм.

Читати далі

Сили оборони України виносять ППО ворога та оголюють росію

Протиповітряна оборона рф сліпне з кожним днем дедалі більше і масштабніше, що створює умови, коли будь-яку російську ядерну загрозу буде знівельовано в зародку.

Читати далі