«Захоплення» Рижівки. Що відбувалося насправді

За фактом село з 2022 року у сірій зоні, українських військових і місцевих мешканців там практично немає. Захоплюй села в сірій зоні і розповідай про епічні перемоги героїчних донів.

Читати далі

Фонд Порошенка профінансував навчальний проєкт для ветеранів із інвалідністю (фото, відео)

У коворкінговому центрі «Прокачай» ветерани з інвалідністю можуть опанувати нову професію: автомобільну логістику, lean-програмування, правозахисну діяльність і 3D-проєктування.

Читати далі

Санкції на часі. 10.06.2024

Найбільший держбанк Туреччини Ziraat відмовився розблокувати платежі до росії. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 10.06.2024.

Читати далі

Порошенко візьме участь у Республіканському національному конвенті у США

Головною подією Конвенту стане обрання єдиного кандидата від Республіканської партії на виборах Президента США. Під час Конвенту заплановано зустрічі з представниками сестринських партій.

Читати далі

Розвінчуємо міфи «розвінчувачів міфів»

Абсолютно цивільна людина Катя Черногоренко, яка з загадкових причин займає посаду цілої заступниці міністра оборони, смішно прокомунікувала про начебто «міфи» навколо їхньої тяп-ляп розробки Резерв+.

Читати далі

Цікаво, чому мовчить Лещенко?

Кожного разу, коли вам захочеться критикувати наших партнерів за мало грошей, мало зброї, мало санкцій проти росії, згадайте кейс Мустафи Найєма, і що кожна дія урядовців України має наслідки.

Читати далі

Потрібні люди

151 Навчальний центр масштабується. Посад багато. Посади різні. Для людей як з бойовим досвідом, так і з ТЦК. Рекомендаційні листи. Контракт. Мобілізація. Переводи (за згодою командира). Всі варіанти.

Читати далі