Фейки тижня пропаганди рф

• Російські фільми про ТЦК • Втрати НАТО на Яворівському полігоні • Хімічна зброя ЗСУ • Монополізація похоронного бізнесу в Україні • “Нелегітимність” Зеленського

Читати далі

Тяжелейшие месяцы пройдены. Боротьба триває

Что такое лето? Это время постепенного роста наших военных возможностей на фоне стремительного выпадения Украины из поля зрения широкой аудитории и политических элит везде.

Читати далі

Чого чекають в УПЦ мп?

Хто на російські танки. Хто на “мір”, умовою якого буде “ні армії, ні мови, ні віри”, хто на “паралельну автокефалію” від Вселенського. Але жодного з цих варіантів не буде. Альтернативи переговорам із ПЦУ немає.

Читати далі

Санкції на часі. 01.06.2024

Фонд актора Джорджа Клуні має намір добиватися від ЄС та МКС арешту російських журналістів, які перебувають за кордоном і висвітлюють події в Україні в проросійському ключі. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 01.06.2024.

Читати далі

Росія є штучною країною, створеною Леніним

Такої країни як російська федерація не існувало до 1991 року. Її цілком могло б не існувати, і краще б не існувало. “Тисячолітня історія” російської федерації – просто божевільний міф.

Читати далі

Украина сформирует демилитаризированную буферную зону на территории рф

Заявляя о санитарной зоне на территории Украины, путин создал все условия для того, чтобы эта санитарная зона возникла в самой россии.

Читати далі