Санкції на часі. 12.06.2024

Німецький газовий гігант Uniper, найбільший покупець російського газу до ЄС, розірвав контракт із росією. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 12.06.2024.

Читати далі

Порошенко законтрактував до кінця року виробництво екскаваторів (фото, відео)

«Фінансуємо ми це з Мариною через “Фонд Порошенка”, який, на думку анонімних телеграм-каналів, “збирає гроші з людей”. Раз і назавжди. Фонд Порошенка ніколи не збирав гроші».

Читати далі

«Федеральний округ Новоросія» на окупованих територіях: для чого це Кремлю і яких наслідків чекати

Чи справді росія хоче створити так званий «новоросійський федеральний округ» і включити туди всі окуповані території України? Що це означатиме для місцевого населення та для самої росії?

Читати далі

росія почала патрулювати Чорне море підводними човнами

Патрулюванням Чорного моря надводними засобами останнім часом займаються саме українські дрони, тоді як для росіян залишилася тільки опція підводного патрулювання.

Читати далі

У Європарламенті збережеться проукраїнська більшість: аналіз результатів виборів

Незважаючи на заголовки про сплеск популярності правих популістів, головний висновок із виборів до Європарламенту полягає у тому, що три найбільші політичні групи залишаються незмінними.

Читати далі

Заходу не варто вважати, що війна вже обернулася для росії катастрофою

Нечестивий симбіоз воєнного стану та слухняного народу є поганою новиною для вільного світу. Це означає, що путіну вдалося мобілізувати росію, щоб реалізувати свої мрії про домінування.

Читати далі

Нова віха в історії – дрони вперше успішно атакували винищувачі п’ятого покоління

Бонусів від атаки багато – москва змушена буде відтягувати авіацію ще далі, приковувати ППО до тилових аеродромів, а не до фронту, вкладатися в інфраструктуру.

Читати далі

Вісті з фронтів. 12.06.2024

На Покровському напрямку ситуація важка та має шанси ускладнитись, можливе захоплення деяких позицій. На Краматорському напрямку противник намагається створити для себе “зручні” передумови для штурму Часового Яру.

Читати далі