Санкції на часі. 05.06.2024

«Газпром» навряд чи зможе відновити продажі газу, втрачені в результаті війни, принаймні протягом 10 років. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 05.06.2024.

Читати далі

10 червня вибори до складу Ради Громадського Контролю НАБУ

Попереду у НАБУ важливий етап. Буде проведений перший в історії аудит НАБУ, до якого Бюро підходить хоча і з прикладами потужних справ, в тому числі і проти представників чинної влади, але під пресом скандалів.

Читати далі

У нас немає іншого вибору, ніж стати багатими

Війна стає все дорожчою з кожним роком. Гроші вирішують майже все. Нам потрібні економічні реформи, яким ніхто не заважає. Всі ці гетманцеви та інша шобла, які кормляться з бізнесу, вбивають наше майбутнє.

Читати далі

Ми воюємо за право існувати чи просто граємось у войнушку?

Якщо насправді воюємо, тоді в першу чергу бронь мусять отримувати підприємства оборонної сфери. Від того, чи є бронь у кварталу або в іншого шапіто, чи ні, військовим не холодно, не жарко. Вони нічого не виробляють для армії.

Читати далі

Кипрская халтура российской разведки

Провалы таких кейсов как «кипрский отель Зеленского» вносят недоверие ко всему будущему контенту подобного рода на треке дискредитации Украины.

Читати далі

Кремль пропихивает в Европарламент своих агентов

Если кто-то забыл, сейчас идёт предвыборная кампания в Европарламент, и во всём ЕС, не только в Италии, в ЕП пытаются пролезть те, кто так или иначе на фублях.

Читати далі

Полегшити госпітальний побут поранених бійців

Які є потреби у військового шпиталю? Будь-який небайдужий громадянин цілком здатен підтримати поранених бійців та полегшити їхнє відновлення. Якщо можете, допомагайте, будь ласка.

Читати далі

росія активізувала викуп радянської зброї та техніки в усьому світі

На третій рік повномасштабної війни наявне очевидне виснаження запасів епохи СРСР на складах і центрах зберігання, а також погіршення якості того, що залишилося.

Читати далі