Санкції на часі. 22.06.2024

Латвія вимагає поширити на білорусь санкційні обмеження, які діють щодо росії. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 22.06.2024.

Читати далі

Програма «5-7-9%» перевищила можливості держави – НБУ

Як гадаєте, перефокусування програми все ж буде, чи влада обмежиться лише розмовами про це? І як ставитеся до існування такої підтримки за рахунок колосальних коштів із державного бюджету?!

Читати далі

Позиція Ватикану щодо нашої війни

Для нас важливо не рефлексувати на заяви Ватикану та Папи, які, на наш погляд, недостатньо справедливі стосовно України, а робити все, щоб вони докорінно не змінилися в дещо негативніший бік.

Читати далі

Приготуватися та стежити за руками

Найближчими тижнями/місяцями звідусюди, “з увімкненого й вимкненого, з отворів і розеток” © нам навперебій розповідатимуть, як все кепсько і безнадійно – у нас (!). Будьмо уважні!

Читати далі

Чесно скажіть, що у вас на думці

Після саміту, чи не єдиним результатом якого стало «сімейне фото», лунають дивні заяви можновладців. Навіщо вкидати в інформаційне поле страшилки, списані у росіян?

Читати далі

Порошенко на міжнародній виставці озброєнь Eurosatory 2024 (фото, відео)

«Помітив дуже позитивний тренд: тут немає експонатів і покупців із росії, бо вхід їм заборонено. Велика частина світу, понад 2 000 компаній, сьогодні працює на Перемогу України», – ділиться враженнями Порошенко.

Читати далі