Червона кнопка для знищення окупантів (фото, відео)

Вантаж на майже 29 мільйонів гривень – вантажівки, екскаватори, FPV-дрони, квадроцикли. Багато всього “стандартного” для нас. Із новенького цього разу окопний РЕБ ШАТРО 50-1М. Зберемо донати – купимо ще.

Читати далі

ЄС створить «ревізора» для контролю за витрачанням Україною 50 млрд євро

Це передбачає ратифікована 6 червня парламентом Рамкова угода між Україною та Європейським Союзом щодо спеціальних механізмів реалізації фінансування Союзу для України згідно з інструментом Ukraine Facility.

Читати далі

Завдяки вам світ знає правду

Справжня українська журналістика – це про честь і гідність. Про достовірність інформації, а не пропагандистську машину, що поглинає правду. З вашим днем, «четверта владо»! З Днем журналіста, справжні!

Читати далі

Санкції на часі. 06.06.2024

США можуть переглянути допомогу, яку надають Грузії, через ухвалення скандального закону “Про прозорість іноземного впливу” та антизахідний розворот країни. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 06.06.2024.

Читати далі

Попереду важка зима, потрібен енергетичний турборежим від влади

Відключення електроенергії та все, що навколо них, виділили одну велику проблему, яка є коренем багатьох дискусій. Це манера спілкування влади і постачальників послуги з народом.

Читати далі

«Дія» – засіб цифрового стеження за громадянами

Сьогодні ці дані зливають стосовно корупціонерів. Хоча вони теж громадяни України і мають права. Завтра Дія передасть дані по журналістах, опозиціонерах, по незгодних. Післязавтра «ворогом народу» призначать тебе.

Читати далі

Математика війни. І чому мобілізація в РФ буде

Розберемося, скільки коштує російський солдат, і що в них там по скільки. На момент написання тексту 1 євро коштував 98,18 рубля. Для зручності цифри по тексту діліть на 100.

Читати далі