Deepstrike – це суто українська історія

Це дійсно наше, ми це не випросили, не намолили, не насосали і не купили, – це наше, це робиться тут і зараз, іноді всупереч діям влади, але завжди зі старанням, розумом і злістю.

Читати далі

Обстріл Севастополя. Що не так із версією окупантів

З високою ймовірністю в Севастополі знову «відзначилася» російська ППО, яка живе своїм життям, рандомно палить на всі боки і вже вбила своїми ракетами у Севастополі кілька людей.

Читати далі

Обрушение красных линий

В день памяти и скорби, связанный с датой вторжения нацистской Германии в СССР, российские оккупанты планирующими бомбами ударили по центральной части города Харькова.

Читати далі

Санкції на часі. 23.06.2024

США закриють обидва відділення візового центру росії, розташовані в Нью-Йорку та Вашингтоні, та позбавлять її дипломатів податкових привілеїв. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 23.06.2024.

Читати далі

Ніхто до нас не воював

Голлівуд нічого не знає про справжню війну лише тому, що про неї нічого не знає світ. А це означає, що наступні десятиліття Голлівуд зніматиме кіно про те, як ми її виграли. Або про те, як їм самим довелося її вигравати.

Читати далі

Новости из США. Главное к концу недели. 22 июня 2024 года

• Украина может бить американским оружием по территории РФ, но не ракетами ATACMS • Ось зла в действии: визит путина в Северную Корею • США передадут Украине ракеты для PATRIOT и NASAMS, которые были и будут в ближайшие 16 месяцев изготовлены по заказам других стран • На следующей неделе пройдут дебаты кандидатов в президенты США

Читати далі

Вісті з фронтів. 23.06.2024 (відео)

• Поточна ситуація на Торецькому напрямку • Ймовірний склад сил і засобів противника, які оперують по цьому напрямку • Що означають атаки та штурми на цьому напрямку.

Читати далі

Втрати окупантів в Україні за три тижні червня

У червні не передбачається рекордів по втратах особового складу та знищенню автотранспорту противника, але цифри знищених ворожих артсистем і спецтехніки, ймовірно, встановлять новий рекорд.

Читати далі