Санкції на часі. 19.06.2024

Блінкен у відповідь на візит путіна до КНДР заявив, що США зроблять усе можливе, аби припинити постачання зброї до росії з Північної Кореї та з Ірану. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 19.06.2024.

Читати далі

Авіація різних поколінь. Сучасне поле бою

Спробуємо розібратися, що таке 3-6 поколінь літаків, чому ми зосередилися на F-16, як виглядатиме повітряний бій майбутнього, та чому у рф ніколи не буде не те що літаків 5-го покоління, а навіть з 4-м не вийшло.

Читати далі

Вітаємо вас у «Клубі Чорного бізнесу»!

Закон про «Клуб Білого Бізнесу» прийнято. Він буквально весь є одним великим сигналом заносити грошики в обмін на прийняття до елітарного клубу, до того ж не одноразово, а щоквартально.

Читати далі

Знизити ціну

Війна котиться своєю логікою – як війна на виснаження. Результат війни визначиться тим, хто встоїть довше. Як цього досягти? Як знизити для України ціну війни на виснаження? А для росії підвищити. Це вимагає суттєвого перегляду політики.

Читати далі

Що означає війна на виснаження для України та росії

Виснажити російську військову машину як у фізичному, так і технічному плані не тільки можливо – це відбувається просто зараз. Але цей процес тривалий і може зайняти весь 2024 рік.

Читати далі

Штурмова логістика (фото, відео)

Порошенко, який привіз у підрозділ ДШВ багато техніки, тепло зустрівся з австралійським подружжям, які теж передали десантникам необхідну техніку. «Об’єднані, ми здобудемо нашу, дуже важку, але омріяну нами Перемогу», – говорить Порошенко.

Читати далі

Логіка та відповідальність

Як одне без іншого не працює. Всі військові можуть нести і несуть відповідальність. Тому майже мовчать. А депутат? Ніякої. Тільки політичну на майбутніх виборах. Прийшло нізвідки, пішло в нікуди.

Читати далі