10 хороших новин 16.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Білогорівка, Курдюмівка, Новокалинове, Веселе, Авдіївка, Первомайське, Водяне, Новомихайлівка та Времівка Донецької області. Ракетники, артилерія та авіація набили лаптям 2 позиції ЗРК, 2 пункти управління, 3 скупчення і 2 склади боєприпасів.
До російської пакетної армії приєдналося 630 новобранців.

✔ Наші козаченьки затрофеїли руснявий пересувний пункт розвідки та управління артилерійським вогнем 1В119 «Реостат», у лаптів менше сотні таких, три з них наші вже розбили, а сім послужать нам хорошу службу.

✔ Мін’юст подає позов про стягнення у дохід держави активів Януковича, йдеться про нерухомість, транспорт та корпоративні права, які слідчі познаходили за цей час.

✔ Новоград-Волинському, рішенням його жителів, повернули історичну назву – Звягель.

✔ Білий дім попросив Конгрес про ще $37,7 млрд на підтримку України.

✔ На аеродромі у Джанкої сьогодні справжнє свято піротехніки. Прилетіло кілька разів туди, де стояло близько 80 літаків. Чекаємо на підрахунки і нові розкішні версії від міноборони рф.

✔ Німеччина виділила €1 млн Україні у відповідь на атаки РФ на об’єкти енергоінфраструктури. Також, що може й цікавіше, Німеччина оголосила додатковий пакет військової допомоги: боєприпаси, тягачі, машинки, обігрівачі тощо.

✔ Кругом, кругом одні врагі. І Александр Григорович схоже теж вже не друг. Білорусь взяла і суттєво наростила експорт цементу на росію, демпінгуючи і підриваючи і без того ослаблі російські підприємства. Зростання імпорту обернеться лаптям закриттям двох-трьох заводів.

✔ Швеція презентувала зимовий пакет допомоги Україні, який складається з трьох частин: гуманітарна, військова та політична (і ні, своїх політиків вони нам не привозитимуть). А от зенітки, позашляховики, намети, зимове спорядження скоро доставлять.

✔ У Росії дуже креативненько застремоусився підполковник, який відповідав за роботу з мобілізованими. Він застрелився 5 разів з чотирьох пістолетів макарова прямо у себе у кабінеті. На жаль, не уточнюється, чи були усі ці 5 пострілів у голову

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Фото: соцмережі

Автор