10 хороших новин 07.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Ямпіль, Андріївка, Красногорівка, Мар’їнка, Павлівка, Водяне, Новомихайлівка Донецької області та Білогорівка на Луганщині. Боги війни і крилаті козаченьки набили лаптям вісім скупчень, три позиції ППО, чотири пункти управління, склад боєприпасів і збили сушку. На півдні роз’ї*али пункт управління безпілотниками. Цікаво, їх хоч в Іран відправляють чи кидають так же як своїх.

✔ В Україну прибули ЗРК Nasams і Aspide, ще трохи більше безпеки для нашого опалювального сезону. От би винайшли ППО, яка відбиватиме ракети русні чітко у те місто, з якого вони були запущені 😊.

✔ У Лисичанську зазнали стратегічних втрат тікток-війська – цілих тридцять великих героїв з батальйону “Ахмат” зробили нашій артилерії святковий настрій, і ще 15 зараз добиває еленерська каральна медицина.

✔ Російський пропагандон Семен Пєгов, який у жовтні вдало встав на свій же руснявий лепесток (нагадаю, що наші таких не розкидають), показався на люди вже без ноги. І заявив, що зараз нову йому вирощують російські генетики. З чого ми можемо зробити висновок, що годують ампутантів на росії тими ж грибами, які бере з собою у відрядження Небензя.

✔ В окупованому Херсоні знову з’явилося українське радіо – «Суспільне» на 92.00 FM. Насправді, це дуже важлива штука для українців у Херсоні. Розповідають, що вперше знову почути його було щемливо до сліз. Ну і більше наших українських новин для херсонців, яких щодня залякують біндерами.

✔ Прикордонники спіймали при спробі втекти у Польщу кримську абізяну, яка з 2014 по 2021 рік працювала в окупантському «міністерстві економічного розвитку» і зі сраки вистрибувала, так раділа приходу росіюшки. Макака намагалася потрапити через Польщу у білорусь, а потім на росію. Але підзатримається на 12 років в українській тюрмі. От як корисно документувати усіх зрадників присяги. Цікаво тільки, як і коли вона просочилася в Україну.

✔ російський автопром неодмінно має випустити нову модель – Лада-Бахмут. Там по сто рил двохсотими щодня. Необучаємі. Добре, що хоч смертні 😈.

✔ Дуже мені подобається, що ті, хто мають, нарешті стали братися за московських попів. От Служба Божа України (не мій каламбур, але в тєму) повідомила про підозру митрополиту УПЦ МП. Можливо, йдеться про очільника Тульчинської єпархії митрополита Іонафана або про митрополита Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа, в обох «москвичів» нещодавно проходили обшуки.

✔ У Бучі невідомі трошки покращили два пам’ятника українофобу Булгакову. І це хороша новина. Не погана, а скоріше неоковирна, полягає у тому, що «Бучазеленбуд» через це розстроївся і закликав не воювати з пам’ятниками. Не знаю, це в них стокгольмський синдром, чи вони тільки-но з Монако повернулися, де увесь час лежали без свідомості. Але цей кейс показує, друзі, наскільки наполегливими і пильними ми маємо бути у питанні дерусифікації після війни і нашої Перемоги.

✔ На Луганщині, на Сватівському напрямку, здаватися непереможній українській армії причалапали одразу 21 чмобік із Москви і Московської області. Така рідкісна дічь. Судячи з графіків мобілізації, нашій бригаді імені кошового отамана Івана Сірка здалися одразу всі чмобіки Москви 😂.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор