Благодійні пакунки від Фонду Порошенка та волонтерів прибули до Вінниччини (фото, відео)

Допомога дістанеться багатодітним та малозабезпеченим родинам, родинам учасників російсько-української війни на Донбасі, ветеранам Другої світової війни та їхнім рідним, людям з інвалідністю. І це не просто базовий набір продуктів – це ще й потужний заряд добра і підтримки для тих, кому це зараз необхідно. Робота триває, щоб люди, які потрапили у складні життєві обставини, знали, що вони не забуті, що їм обов’язково допоможуть.

Читати далі

Не шукай миру в очах ХАМАС

Зараз Росія роздуває пожежу на Близькому Сході, переслідуючи дві мети. Перша – асиметрична відповідь підтримці України з боку США, оскільки ізраїльська безпека завжди є пріоритетом для Вашингтона. І друга – Кремлю важливо, щоб прихильний і повністю залежний від присутності РФ в Сирії «Хамас» знову переміг на виборах в Палестині, які мають відбутись 22 травня вперше з 2006 року, адже нинішній оберт насилля мобілізує прихильників радикальних течій. Це ще раз доводить, що РФ – не держава, а терорист. І що нам треба готуватись.

Читати далі

План є, вакцини немає

Схема з вакцинації, яка сьогодні працює, провалена не сьогодні, а рік тому, коли замість ведення переговорів з виробниками вакцин, українська влада закатувала гроші в асфальт та намагалась підняти свій рейтинг. Згідно з Національним планом вакцинації уряд планує з травня робити 5,65 млн щеплень від коронавірусу щомісяця. На жаль, план на травень також не буде виконаний у повному обсязі, адже вакцин все ще критично не вистачає. 

Читати далі

Слова розходяться зі справами

Під час виступу на форумі «Україна 30. Безпека країни» В. Зеленський, зокрема, зазначив: «Головний пріоритет – це боєздатні Збройні Сили України». Однак пряма сфера відповідальності президента – українська армія – особливо гостро потерпає від некомпетентності і дилетантства, а то і прямого саботажу. Це створює загрозу національній безпеці країни. Прискорене нарощування видатків на фінансування військових потреб і особливо модернізації озброєнь за часів президентства Петра Порошенка при Зеленському змінилося нехтуванням потреб ЗСУ.

Читати далі

Адвокати Порошенка: Відповідальність за наклепи і брехню рано чи пізно наздоганятиме кожного (брифінг, відео)

Відповідальність за брехню, яку багато років продукують проти п’ятого Президента, лідера партії «Європейська Солідарність», рано чи пізно наздожене кожного. Найближчим часом буде поданий перший позов від імені Порошенка проти Гордона за наклеп. Наразі очікується перше засідання у справі проти заступника міністра МВС Антона Геращенка. «Стосовно іншого відомого персонажа в цій історії Портнова – не так швидко, як нам хотілося, але робота все одно ведеться. Вдалося домогтися, що скасовані закриття кримінальних проваджень за фактом вчинених паном Портновим завідомо неправдивих повідомлень про злочин, ще тих дворічної давнини, які вже всі розуміють, що це наклеп і брехня, але ще не поніс він встановленої законом відповідальності», – зауважив Ігор Головань.

Читати далі

Морські спецпризначенці ССО провели навчання на кораблю США (фото)

Морські спецпризначенці з 73 морського центру ССО провели навчання на кораблю Берегової охорони США USCGC Hamilton (WMSL-753). Під час навчань відпрацьовувались абордажні дії, захід на борт, ведення ближнього бою та зачистка корабля. Американський корабель зайшов до Чорного моря наприкінці квітня, до прибуття в Україну відвідував Грузію та провів тренування з її Береговою охороною.

Читати далі

SHARPs REVIEW – 12.05.2021

США поддержали “Крымскую платформу”. Поддержали-то поддержали, но поставили Зеленскому твёрдое условие: до этого времени разобраться с Коломойским, Медведчуком и Ермаком. В этом случае можно рассчитывать на высокого гостя, который примет участие в празднования 30-летия Украины. Но так как на Ермака и Коломойского у Зе рука никогда не поднимется, весь упор решено было сделать на Медведчуке. Заранее дав ему возможность вывести все активы и за сутки предупредив об обысках. Перфоманс для плебса.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 12.05.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. МЗС Ізраїлю закликало світове співтовариство засудити рух ХАМАС за ракетний обстріл ізраїльських міст. З 11 травня сили безпеки Ізраїлю закрили в’їзд на територію Сектора Газа іноземним журналістам.

Читати далі

Новости из США. 10-11 мая 2021 года

В среду республиканская фракция в Палате Представителей проведет голосование по изгнанию Лиз Чейни с должности председателя конференции, или второго заместителя председателя республиканской фракции. Во вторник вечером Лиз Чейни выступила в Палате Представителей

Читати далі