Петро Порошенко на погоджувальній раді запропонував Зеленському вийти з кортежу (відео)

Рівень життя українців стрімко падає, ціни зростають, а субсидії скорочують – про це заявив під час погоджувальної ради лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент Петро Порошенко. Він наголосив, що уряд Зеленського має прозвітувати про провальну економічну політику та розкрадання антиковідного фонду.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 17.05.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. За останній тиждень з Сектору Гази угруповання ХАМАС і «Ісламський джихад» випустили по Ізраїлю 3 100 ракет. До Ізраїлю прибув американський дипломат з питань Ізраїлю і Палестини Х. Амр, якому доручено допомогти сторонам у встановлені миру в регіоні. Організація ісламського співробітництва, що складається з 57 країн, скликала надзвичайне засідання через бойові дії між Ізраїлем та рухом ХАМАС у Секторі Гази.

Читати далі

Побудка с утренним Орком. 17.05.2021

Эксперты считают, что цены на индийский чай могут вырасти. Потому что коронавирус. Поэтому ждём решительной борьбы с ценой на чай. А вы посадили снова кабачки на даче. А надо было садить чай. Кофе. Ананасы. Креветок. Бензин. Спички. Соль. Керосин. Ну что ж вы так, а?

Читати далі