Про войну и пиар

Так начиналась эпопея с системой наблюдения. И, наверное, я расскажу, как все начиналось и как все перетекло в сегодняшний день, когда фейсбук бабахнул пердалищем от того, что Порох оплатил батальонный комплект наблюдения 10 бригаде. Про пиар, про Медведчука и про необходимость этой системы.

Читати далі

Олігарх

“Не досліджуй того, чому не можеш дати визначення”, – писав Рене. Спробую запропонувати вам своє визначення поняття “олігарх”. Багата, нехай навіть дуже багата людина – не олігарх. Якщо вона володіє ЗМІ – теж не олігарх. Якщо вона бере участь у політичному процес і використовує ці ЗМІ в політиці – теж ні. Навіть коли вона “лобіює” свої інтереси через певні політичні сили – ще не олігарх.

Читати далі

Верочка. «Ему они… улыбаются»

Пятница, утро, Банковая, Администрация Офис президента Украины. В приемной президента, на четвертом этаже скучного тяжелого здания, распахнуты окна, и преддождливый воздух неспешно переваливается через подоконник, донося утреннюю гарь, сигналы машин, дым и горение пердаков у антивакцина… антипорошенковцев. За столом сидит соскучившаяся по работе Верочка. На столе стоит непременная чашка едва теплого капучино, в блюдце дымится длинная тонкая сигарета, на экране одиннадцатого айфона полыхает фотками фронтовой клубники украинский фейсбук.

Читати далі

PROстими словами – 28.05.2021

Поставки білоруського пального марки А-95 займають майже 50% українського ринку. В середньому в місяць Україна споживає його в кількості 55 тис т. І це вже не перший дзвіночок нам, а третій за цю весну, – коментують журналістам ті, хто мають контракти з білоруським почстачальником. – що може бути дефіцит на це пальне за рішенням Білорусі його нам не поставляти. А ще з 1 червня Білорусь буде брати з виїжджаючих на легковому транспорті білорусів в Україну та країни Балтії гроші. Наче якийсь податок на виїзд з-за залізної завіси, щоб подихати вільним повітрям, під які б цілі цей податок не маскувався.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 28.05.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Виведення американських військ з Афганістану йде з невеликим випередженням графіка. НАТО розглядає варіанти організації навчання афганських військових за межами Афганістану. ООН започаткувала програму допомоги жителям Палестини і Сектора Гази, які постраждали через палестино-ізраїльський конфлікт, на суму $ 95 млн.

Читати далі

Сьогодні ми спільним фронтом повинні перемогти

Взагалі не секрет, що частина прихильників Д7 не люблять ЄС. Це правда. Взагалі не секрет, що частина прихильників ЄС не люблять Д7. І це правда. Але абсолютно точно, що в Д7 немає прихильників Зеленського і нинішньої влади. І абсолютно точно, що серед прихильників ЄС немає прихильників Зеленського і нинішньої влади. Ось тут ми з Д7 дуже схожі. Сьогодні їх актив обирається до Ради громадського контролю НАБУ. Сьогодні ми їм допомагаємо. Це правильна битва, правильними методами. Ми не просто їм бажаємо перемоги, сьогодні ми одним фронтом повинні перемогти. Без застережень і взаємних суперечок. Встигни проголосувати до 21:00 сьогодні!

Читати далі

Новости из США. 26-27 мая 2021 года

Лидер республиканцев в Сенате Макконнелл открыто и несколько раз публично призвал свою фракцию голосовать против законопроекта о создании специальной независимой комиссии по расследованию мятежа 6 января 2021 года, обосновывая это тем, что работа комиссии отрицательно скажется на предвыборной кампании республиканцев на выборах в Конгресс в 2022 году.

Читати далі