Без ілюзій

Потрібно реально бачити ситуацію, не ховаючи голову в пісок і не втішаючи себе. Історія з Медведчуком – лише шоу, операція прикриття. Жертва пішака чи коня в шаховій партії, аби натомість виграти все. Ставка – вся Україна, тому кремль цілком готовий умовно пожертвувати комфортом і якоюсь частиною малоцінних активів свого давнього агента Медведчука. Тому що агент став надто очевидним, показовим. Вам, як дітям, підсунули показову ляльку для театрального биття. Створюється штучна димова завіса з показової боротьби, гучних заяв, грандіозних проектів, «патріотичних» криків. А що ж насправді?

Читати далі

«Творчі запозичення» команди Зеленського

Зеленський і його команда, маючи обмаль приводів для справжньої гордості за свою діяльність, намагаються приписувати собі досягнення і результати діяльності попередньої владної команди. У мандрівних комедіантів такі дії є, мабуть, «творчим запозиченням», а не крадіжкою. Їм до цього не звикати. Як виявилося, один зі своїх найвідоміших номерів за участю В. Зеленського, герої якого грають на роялі пенісами, студія «Квартал 95» теж «запозичила». До того ж без вказівки авторів оригінальної ідеї. То ж такі методи діяльності були перенесені і в політичну сферу.

Читати далі

Побудка с утренней Таней. 29.05.2021

Украину не пригласили на саммит НАТО, как оказалось, по техническим причинам. Если шо, это не я придумала, это залипуха прекрасного Подоляка. «Она принесла в мою жизнь глаза, цвета апрельского неба, запах свежего кофе по утрам и гонорею» ©

Читати далі