Новости из США. 3-8 мая 2021 года

Об основных событиях, находившихся в центре внимания в США в течение последней недели.

Читати далі

Російські кораблі заважали спільним морським навчанням України та США під Одесою (фото)

Вчора на світанку, на відстані понад 100 морських миль від Одеси, у виключній (морській) економічній зоні України, в точці рандеву флагман Морської охорони Держприкордонслужби зустрів корабель Берегової охорони США HAMILTON. За планом спільних навчань кораблі прикордонних відомств США та України на переході морем відпрацьовували злагодженість дій у міжнародній тактичній групі. Кораблі країни-агресорки то оголошували вигадані координати закритих районів, вимагаючи залишити їх, то небезпечно маневрували і намагалися штучно звузити зону маневру для українського й американського кораблів. Візит іноземного гостя до порту Одеса заплановано на 10 травня.

Читати далі

Військовий крейсер США затримав судно з партією російської зброї (фото, відео)

Крейсер ВМС США USS Monterey затримав в Аравійському морі судно, на борту якого перевозили російські протитанкові ракети, китайські штурмові гвинтівки та іншу зброю. Затримане судно не мало розпізнавальних знаків. На його борту були виявлені десятки російських протитанкових керованих ракет, тисячі китайських штурмових гвинтівок, сотні кулеметів, снайперських гвинтівок і гранатометів, а також оптичні приціли.

Читати далі

Вот и наступил очередной «День победы»…

Потери Германии во Второй Мировой составили 6 миллионов, СССР – 42 миллиона. Ещё миллионы расстрелянных НКВД до и после войны. Такие вещи не праздновать надо, а десятилетиями помнить и каяться… До середины 60-х этот день вообще не отмечали, зато при плешивом карлике его превратили в милитари-цирк. Частота и грандиозность военных парадов Победы на Красной площади обратно пропорционально достижениям страны. Парады в СССР – 1945 г., 1965 г., 1985 г., 1990 г. Парады в России – 1995 г., а дальше достижения у России кончились – поперли одни Парады Победы… 

Читати далі

Побудка с утренним Орком. 9.05.2021

Стало известно, что в июне пройдёт очередной саммит НАТО. И в этот раз пройдёт без нас. Его решили провести «в узком кругу». Раньше, при барыгах, конечно, Украина туда всё равно просачивалась. Теперь же, при молодых лицах новых, побрезговала.

Читати далі