Благодійні пакунки від Фонду Порошенка та волонтерів прибули до Вінниччини (фото, відео)

Петро Порошенко

Благодійні пакунки від Фонду Порошенка, ГО Справа Громад та волонтерів прибули до своїх адресатів на Вінниччині. Більше тисячі наборів були передані багатодітним та малозабезпеченим родинам, людям похилого віку та з інвалідністю.

Ми почали збирати і розвозити такі продуктові набори ще минулого року під час першого локдауну. І це не просто базовий набір продуктів – це ще й потужний заряд добра і підтримки для тих, кому це зараз необхідно.

Нині ми продовжуємо цю роботу, щоб люди, які потрапили у складні життєві обставини, знали, що вони не забуті, що їм обов’язково допоможуть.


Європейська Солідарність Вінниччина

Більше тисячі продуктових наборів отримають соціально вразливі родини Вінниччини.

Благодійну допомогу з ініціативи «Європейської Солідарності» надали «Фонд Порошенка» та волонтери громадської організації «Справа Громад». Акція приурочена до Дня матері, а також до Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом.

Фура з пакунками прибула до Вінниці 7 травня. Місцеві партійці «Європейської Солідарності» вже розвозять їх по різних куточках області. Допомога дістанеться багатодітним та малозабезпеченим родинам, родинам учасників російсько-української війни на Донбасі, ветеранам Другої світової війни та їхнім рідним, людям з інвалідністю.

«В черговий раз ми отримали допомогу від «Фонду Порошенка» та благодійників. Це масштабна ініціатива, яка сьогодні охопила всю Україну. Ми розуміємо, що життя людей сьогодні погіршується. На це впливають економічні фактори, безробіття, невиплата матеріальної допомоги. Зараз багатьом людям, які перехворіли на ковід, не виплачують лікарняні. Людям, які стоять на біржі праці, затримують виплату допомоги по безробіттю. Тому в черговий раз «Фонд Порошенка» та благодійники за ініціативи «Європейської Солідарності» підтримали таких людей», – розповідає голова Вінницького територіального осередку «Європейської Солідарності», депутат обласної ради Андрій Гижко.

Фото © Facebook Європейська Солідарність Вінниччина та Юлія Понайотова

Автор