Бюро Snohetta з Норвегії стало переможцем у конкурсі на найкращий проект «Roshen Concert Hall» (фото)

У проекті створення Концерт холу Roshen визначили переможця міжнародного архітектурного конкурсу. Перше місце отримало рішення одного з найавторитетніших світових бюро з Норвегії – Snohetta. У жовтні 2020 року Петро та Марина Порошенки презентували проект створення першого в Україні концерт холу світового рівня. Для цього на аукціоні купили стару будівлю столичного будинку культури імені Корольова, спроектовану у 80-х роках минулого століття. Його перетворять на великий концерт хол для симфонічних концертів. Іноземці здійснюватимуть авторський нагляд від початку робіт і аж до введення будівлі та території в експлуатацію. Відкриття «Roshen Concert Hall» планується у 2025 році. Вся ця ідея започаткована компанією «Roshen» та Фондом Порошенка.

Читати далі

Що трапилося з «технократами» та «реформаторами»? Куди вони всі поділися?

Ну ладно крикливі професійні патріоти тепер мовчазні як мертві бджоли, у них робота була така, верещати виключно на замовлення про те, хто кому недорогенька, та від проплаченої люті кидатися плюшевими свинками, але зверніть увагу, як здулися наші знамениті колись успішні “технократи”. Чому після президенства Порошенка різко зникла ефективність цих менеджерів, які тепер генерують збитки, інвестор тікає, а очолювана ними економіка падає гірше ніж під час повномасштабної війни? Може не такі то були і “технократи”, а скоріше, пристосуванці, для яких національний інтерес зник одразу з приходом до влади мародерів Коломойського, яким вони з радістю присягнули?

Читати далі

Хто у кого на гачку

Доволі смішно читати роздуми мастітих експертів, в тому числі типу із дружніх Україні, про обвислий гачок Лаврова, на який вони хотіли підвісити українське керівництво. Ці казки про гачок розповідали з перших днів Мінська. От як Порошенко провів переговори з Путіним, на яких Путін ховався від нього по якихось кімнатах “з широким ліжком”, от прямо на наступний день вже розповідали про оцей гачок. Не слухайте цю дурню. Гачок був єдиний – український. Тепер Лавров із Путіним і всією їхньою клікою теліпаються на ньому, істерять і бісяться, що ніхто вже сьомий рік не поспішає виконувати їхні забаганки.

Читати далі

Члены Набсовета Нафтогаза отказали Шмыгалю (документ)

Набсовет Нафтогаза перед уходом ткнул Шмыгаля, как котенка носом в то, что Витренко назначен главой Нафтогаза в нарушение закона. Оказывается, назначение Витренко прямо нарушает «Закон о коррупции». Как стыдно за эту кабминовскую плесень с ее одноходовыми махинациями, за этого Витренко с его заявлениями, что это европейские практики.

Читати далі

Побудка с утренним Орком. 3.05.2021

В Колумбии вводят войска в города, где проходят массовые протесты против налоговой реформы. По такому случаю Даниле Гетманцеву присвоено звание генералоберштурмподаткенпрапорщика с правом нанесения упреждающего тактического удара по группам населения.

Читати далі