Очередная волна фейков показывает их панический страх (видео)

Такая вот себе последовательность. Липецкая фабрика, ко-ко-ко… Порошенко разбогател в 82 раза, ко-ко-ко… Порошенко причастен к убийству своего брата, ко-ко-ко… Порошенко алкоголик, ко-ко-ко… Порошенко наживался на Роттердам+, ко-ко-ко… Порошенко отдал трубу Медведчуку, ко-ко-ко. Выясняется, что Порошенко подписал Указ, вводивший в силу решение СНБО про национализацию трубопровода в мае 2015 года. === вы находитесь здесь ===

Читати далі

Байден і Путін зустрінуться 16 червня в Швейцарії

Перша зустріч президента США Джо Байдена з російським президентом Володимиром Путіним відбудеться 16 червня у швейцарському місті Женева. Про це повідомляють пресслужби Білого Дому та Кремля. «Президент Джо Байден зустрінеться з президентом Путіним у Женеві, Швейцарія, 16 червня 2021 року. Лідери обговорять весь спектр нагальних питань, оскільки ми прагнемо відновити передбачуваність та стабільність відносин США та Росії», – йдеться в повідомленні адміністрації американського президента.

Читати далі

Суд позбавив російську мову статусу регіональної у Харкові

Харківський окружний адміністративний суд скасував рішення Харківської міської ради про регіональний статус російської мови від 2012 року. «Визнати протиправним і нечинним рішення Харківської міськради Про реалізацію положень Закону України Про засади державної мовної політики», — сказано в рішенні суду. Регіональний статус російської мови гарантував закон Про засади державної мовної політики від 2012 року (закон Колесніченка-Ківалова), який в 2018 році був визнаний неконституційним.

Читати далі

Зелена влада впритул наблизилася до лаврів Білорусі

Заключну частину спецоперації з військовими злочинцями-«вагнерівцями», зірвану зливом з ОП Зеленського, взагалі не можна порівнювати із захопленням літака Ryanair білоруським диктатором, хоча схема була подібна. Ніби ж той самий інструмент, але відмінність у двох випадках, як із ножем, який одні використовують на благо, а інші ним же проливають невинну кров… І те, що проплачених “пазітівних блогерів” виставили в цій ситуації виправдовувати Зеленського і Єрмака – це ніби явка з повинною українського злочинного режиму. На жаль, уже не влади, а саме режиму. 

Читати далі

Давайте відключатися від Білорусі та Росії назавжди

Завтра дуже тихо і непомітно спеціальна комісія розглядатиме питання заборони імпорту електроенергії з Росії та Білорусі. Непомітно і тихо, бо це питання запхали аж 50 (п’ятдесятим) у порядок денний. Чомусь заборона тільки до 1 жовтня 2021 року. Нехай приймають рішення про заборону імпорту електроенергії з Росії назавжди, а з Білорусі до появи там міжнародно визнаного й законно обраного президента. Давайте спокійно продовжувати готуватися до інтеграції з європейською енергетичною системою ENTSO-E у 2023 році. І давайте показувати нашим союзникам, що не тільки ми просимо їх ввести санкції, а й самі готові реагувати на дії диктаторів і відповзати від них. Це важливо для нас як громадян, це важливо для нашого майбутнього.

Читати далі

Земля сама по себе не стоит ничего

Земля обсуждается как размазанный ровным слоем по площади кусок золота, само владение которым дает прибыль и формирует цену. И вопрос только в том, кто будет собирать эту ренту. Стоимость любому активу дает возможность эффективно вести с его помощью хозяйственную деятельность. Правила рынка должны создавать условия для максимального повышения совокупного дохода от землепользования. Что автоматически приведет и к росту цены самой земли, и к экономическому росту в целом.

Читати далі

Медведчук – відпрацьований матеріал

Коли Бігус, Гордон та інші будуть компілювати чергове вкидання, замішуючи в купу мутні “факти” з прямими фейками, знайте – вас намагаються відвернути від простого факту. Медведчук не потрібен. У москви тепер кріт сидить прямо на Банковій. НА БАНКОВІЙ. На біса їм тепер Медведчук? Всі покидьки в профіті. У “того боку” скоротяться витрати на дорогого кума. Як і довжина ланцюжка. Тепер вона найкоротша. Кремль-Банкова. Тому що кроту тепер нічого не загрожує.

Читати далі

Треба просто почати працювати

Для того, щоб ми зупинили імпорт білоруської електроенергії, Лукашенко має когось катувати електричним струмом? Для того, щоб припинити імпортувати білоруський бітум, Лукашенко має когось закатати в асфальт? Але навіть у цьому випадку ніщо не змусить українську владу організувати достатнє для власних потреб і навіть на експорт виробництво електроенергії, нафтопродуктів, електробусів, техніки для дорожніх і сільськогосподарських робіт. До речі, як там Навальний? Він теж політичний в’язень Кремля. 

Читати далі

Україна повністю припинила авіасполучення з Білоруссю

З 00 год. 00 хв 26 травня Україна припиняє авіасполучення з Білоруссю. Крім того, українським авіакомпаніям та літакам заборонятиметься виконувати польоти в повітряному просторі Республіки Білорусь.Держприкордонслужба також отримала доручення припинити оформлення пасажирів, які прямують з Білорусі або в Білорусь у митних пунктах аеропортів.

Читати далі

СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 25.05.2021

Найбільш резонансні події минулої доби в огляді Служби зовнішньої розвідки України. Поліція Ізраїлю заарештувала 74 особи, які підозрюються у причетності до етнічних заворушень по всій країні за останні дні. Арешти відбулися в рамках операції «Закон і порядок», спрямованої на виявлення осіб та організованих груп, які брали участь у міжетнічному насильстві в містах зі змішаним населенням протягом останніх двох тижнів. За даними поліції, з початку заворушень затримано майже 1 550 осіб.

Читати далі