SHARP`s REVIEW – 03.03.2021

Helgi Sharp

Сарказм останній притулок оптиміста

1. Держдеп заявив, що США через ситуацію з Навальним припиняють співробітництво з РФ у цілій низці сфер. Лавров відповів на це, що Кремль відповість на санкції своїми.

🔹 Вважаю Навального таким же антиукраїнським імперцем, як і Путіна, але за те, що він зробив свій внесок у приниження Ерефії, пропоную встановити глиняний бюст у селі під Києвом, де проживають його родичі.

Що стосується «відповіді» Москви, то західні санкції не були б настільки нищівними для Росії, якби вона не запроваджувала у відповідь свої. Прикро тільки, що Байден тепер не зможе відпочити у Сизрані чи Воркуті. Але переживе.

2. Зеленський прищепився від COVID-19 вакциною Oxford/AstraZeneca на передовій.

🔹 Хочу уточнити: нібито вакциною і нібито на передовій.

З урахуванням того, скільки бреше ця влада, черговий відосик від команди Мендель хай кожен сприймає у міру своєї довіри до гумору 95 кварталу.

3. У Раді встановили сенсорну кнопку – її роботу продемонстрував журналістам голова ВР Дмитро Разумков.

🔹 Ця кнопка давно вже була встановлена – просто нею не користувались. А реанімував її Разумков у власних цілях – щоб досадити моностаду і персонально Зеленському, у яких все частіше не вистачає голосів для результативного голосування.

Наразі ж є інформація, що Разумков, Гройсман та Кличко ведуть діалог про створення спільного політпроекту – от спікер і підточує монобільшість зсередини.

4. «ЄС» та «Голос» вимагають створити ТСК у справі «вагнерівців».

🔹 Люся Арестович договорився до того, що це Порошенко «злив» інформацію по «вагнерівцях», хоча до цього стверджував, що такої операції не було взагалі.

Зелені як чорта бояться правди, а тому треба й надалі бити їх у слабке місце – це як кіл забивати у всяку нечисть. А Люся… Люся – акторка, який текст їй дадуть озвучувати, такий й белькоче.

5. «Слуга народу» вирішила створити «Зе!Молодіжку».

🔹 Вже були «молоді регіони» – спитайте у Разумкова. Так і уявляю собі, як Мендель пов’язує дітям зелені краватки, а Богдан Яременко (анал-табу) проводить з ними уроки моралі. Тьфу…

6. Аваков не бачить підстав для санкцій проти Порошенка.

🔹 Це він соломку для себе стелить. Коли зміниться влада, Аваков (хоч він і ангел) відповідатиме багато за що, але головне – за своїх тітушок та тримання під вартою Ріффа, Кузьменко та інших патріотів. А Порошенко не злопам’ятний. Просто злий, і пам’ять у нього чудова.

7. Шарія внесено до бази розшуку МВС.

🔹 Парадокс. Зеленський, який оточив себе єрмаками, татаровими, бужанськими, венедіктовими та подоляками, робить вигляд, що переслідує їх єдинокровного брата Шарія. Це гра така?

8. У ЦАР розбився вертоліт з російськими найманцями.

🔹 Як добре починається день – один військовий загін на гелікоптері вже ніколи не прилетить в Україну «асвабаждать русскоязичних». Амінь.

9. І на завершення анекдот-замальовка з гірськолижного спортивного комплексу в Протасовому яру міста Києва:

🔹 Жінка середнього віку котиться з гори на сноуборді – падає, перекидається, проїжджає обличчям через замет і врізається лобом у кущі. Встає, обтрушується і бурмоче:

– Все одно краще, ніж на роботі!

Проте нам своє робити, на себе сподіватись і пам’ятати, що такі слова як «доля», «карма» та «обставини» дуже зручні для тих, хто не приймає рішень, а лише шукає собі чергового месію. Шануймося!