Армія та Україна нікому крім порохоботів не потрібні

Mason Lemberg

Зайшов на сторінки особисто знайомих лопухів, які ще нещодавно мені в очі казали, що Порошенко нічого не звільняв, то всьо мудрий наріт, віртуальні батальйони добровольців і знаменита Самося звільнили Краматорськ, Слов’янськ, Лисичанськ, Авдіївку та інші міста і села.

Заходив з огляду на нові домовленості про “мир”, які забороняють нашим військовим вести розвідку і значно ускладнюють можливість оборони, вводячи покарання за відкриття вогню.

Думав, що, може, побачу на сторінках цих “вояк” приготування до можливих диверсій ворога. Думав, що, може, ці “вояки” вже збираються в далеку дорогу на фронт і, якщо що, підмінять наших військових, дадуть “отвєтку”, захоплять Донецьк за 2 дні, бо Порошенко ж вже не “мішає”.
Нє, курва, котиків постять…

Зайшов на сторінку Касьянова, Бутусова, які були одними з основних носіїв злочинних інформаційних вкидів про те, що армія не так воює, “хлопчикам забороняють відповідати”. Бутусов накидує на владу через злив справи Вовка. Касьянов, за звичкою, їсть гівно. Смішний скрин. Про те, що військовим тепер дійсно забороняють відповідати, оборонятися і навіть вести розвідку, і навіть безпілотниками Касьянова, ні пари з вуст.

Перевірив, чи чистить зброю Ярош і його 1321415 віртуальних батальйонів. Все по плану. Зброя чиститься. Вже дула стерлися. Звісно, про 3,14дєць, який насувається на фронт, – нічого.

Сторінки іншого “воєна” Білецького не знайшов. Може, її немає. Або вбанив мене. Хоч я йому ніколи не писав.

Думав, може, Свобода піднімає свій “Легіон” і замарширує маршами в мирних містах і революційними вигуками ворога до смерті. Ні-ху-йа. Кошулинський “відстояв мову”, лічно, і вже 5 днів мовчить. Тягнибок звично заліз на табуретку і толкає “патріотичні” речі і ще там щось про якогось свободівця. Лєгіон звично накидує на Порошенка. Хоч міг би хоч помарширувати…

Новопристалих “опозиціонерів” з Голосу (дякувати Богу і Владіміру Красно Солнушко, карантин попустили) найбільше хвилює хата Шабуніна. Ось що важливо. Якісь там солдати, насрать на них… Причому ніхрена про можливий 3,14дєць на фронті немає й на сторінках так званих “вояк” від Голосу, якими апелювала ця шарага перед виборами. На сторінку Обожеслава не заходив. Огидно. Та й сенсу немає, результат відомий наперед.

З тієї ж причини не заходив на сторінки псевдопатріотів, що лягли під Беню, і на сторінку собачок Йулі з кривими дулами.

Виходить, що армія, та й Україна, нікому крім порохоботів і не потрібні.