10 хороших новин 31.01.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новоселівське, Білогорівка Луганської області та Ямполівка, Спірне, Красна Гора, Парасковіївка, Бахмут, Кліщіївка, Іванівське, Авдіївка, Водяне, Первомайське і Вугледар на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 18 (!) скупчень лаптів, дві позиції зеніток і склад боєприпасів.

✔ Франція відправляє нам ще 12 гаубиць Caesar.

✔ ГШ повідомляє, що у лаптів на Донеччині зростає захворюваність на небезпечні інфекції через погані санітарно-гігієнічні умови. Не уточнюється, на які саме, але це явно не педикульоз, бо це вже давно не вважається у лаптєногої армії за хворобу. Про всяк випадок тримайте своїх собак подалі від їхніх скотомогильників.

✔ Кадиров зізнався, що з путіним у нього не по любві 🔥. Він звинуватив нас і Захід у тому, що ми не допомогли чеченцям відвоювати незалежність у 90-ті, а тепер Чечня не може існувати без Росії, бо сама себе не прогодує.
Вопщем, це звучить як «я би і не проти знайти нового спонсора, але поки не знайду, побуду зі старим».

✔ Казахстан закриває лаптям-перевізникам, які використовували казахстанську реєстрацію для обходу санкцій і транспортування товарів до Європи та з неї, лазівку для обходу санкцій. Тепер компанії-новачки будуть позбавлені доступу до міжнародних вантажних перевезень.

За словами голови правління Спілки автоперевізників та експедиторів республіки, з 24 лютого у Казахстані було перереєстровано понад 5 тисяч вантажівок із Росії та Білорусі. Це їм дозволяло возити товари до Європи та назад за казахстанською квотою. Відтак кількість фур, що здійснюють міжнародні перевезення, збільшилася більш ніж у 2 рази – до 16 тисяч, а російські та білоруські компанії, які зареєструвалися як казахстанські, забрали собі 70% ринку. Це призвело до того, що в Казахстані виник дефіцит дозволів на поїздки до Європи, а національні перевізники почали скаржитися, звертаючись до Міністерства індустрії та інфраструктурного розвитку. Скарги були почуті, і тепер х*й їм, а не перевезення.

✔ Україна конфіскувала майно у трьох кримських колаборантів: мусора, який командував ротою «Беркута» у Севастополі, Сергія Колбіна, депутатки Ольги Ковітіді та колишнього головреда «Кримської правди» Костянтина Бахарєва. Щоправда, все майно, про яке йдеться, у Криму, тому доведеться трохи почекати. Але там квартири, будинки, машини – буде, що передати у власність більш достойним людям.

✔ І ще трохи Криму. Сергій Аксьонов, який думає, що він глава республіки, сьогодні пообіцяв по земельній ділянці кожному кримчанину – учаснику есвео. А потім одразу ж і видав – на Сімферопольському цвинтарі Абдал-2. Там вже навіть і з’явилися нові поховання 🥳.

✔ На росії перестав відкриватися сервіс OnlyFans. При спробі зайти русня отримує повідомлення про обмежений доступ. Надрочуйте тепер на виступи путіна, якщо досі не навчилися, у нього якраз новий стендап заплановано на 23 лютого. Для найзатятіших копрофагів є ще Медведев і прес-алкаше МЗС рф 😊.

✔ Кримський партизанський рух АТЕШ застремоусив двох офіцерів Росгвардії. Їхня автівка вибухнула дорогою з Севастополя до Сімферополя.

✔ І трохи з галузі наукової фантастики. Transparency International Ukraine повідомляє, що Україна зробила крок вперед у боротьбі з корупцією у 2022 році. Ми отримали 33 бали зі 100 можливих в Індексі сприйняття корупції за 2022 рік. Показник зріс на один бал, і тепер ми посідаємо 116 місце зі 180 країн.
Скоріш за все, це тому, що частина корупціонерів просто з’ї*ала у цьому році з країни, але я у свої 139 років все ще продовжую вірити в дива

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Ілюстративне фото