10 хороших новин 12.01.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Стельмахівка і Кремінна на Луганщині та Роздолівка, Сіль, Красна Гора, Парасковіївка, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Майорськ, Первомайське і Красногорівка на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 18 скупчень лаптів, 6 позицій зеніток, три пункти управління, три склади боєприпасів, уронілі орлан і сушку.

✔ Наша постійна рубрика «депопіфікація». Глава мінкульту заявив, що у Києві буде демонтовано каплицю-МАФ біля Національного музею історії України та Десятинної церкви, яку у 2008 року незаконно побудував московський патріархат. Ну вірніше, як буде… Ткаченко сказав, що має, бо за 5 днів буде наступне слухання у суді.
І знаєте що? Це слухання мудро було би зробити публічним, громадськість би надала моральну підтримку судді 😊.

✔ Рада ухвалила закон, за яким добровольці, які не вступили до лав ЗСУ, МВС тощо тепер зможуть отримати статус учасника бойових дій

✔ Казахи продовжують делікатно вибішувати русню. Спочатку пункт обігріву, названий «юртою незламності» казахські меценати поставили у Бучі. Прес-алкаше російського мзс марія захарова тут же обурилася. В Астані заявили, що нічого такого у юрті не бачать, тому від’ї*ися, баба-яга. Після чого така ж юрта незламності запрацювала і у Києві, у парку Шевченка. Там можна не тільки зігрітися, а й підзарядитися казахськими національними стравами. Рақмет, друзі.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». Сьогодні прям горе-горюшко, в Красноярську згорів пивний завод. Аж квадратний кілометр вигорів. Нарешті українські бойові гуси взялися за стратегічні об’єкти.

✔ Пам’ятаєте, був такий цілий зампред держкомітету із зайнятості населення республіки Саха Савва Михайлов, який добровільно поперся воювати в Україну? Звісно, не пам’ятаєте, кому він нах*й здався. Нам він цікавий як ілюстрація їхніх скрепненьких нравів. Бо знайшовся цей хрін у московському готелі, де громадянин Південної Кореї звинуватив його у зґвалтуванні. 26-річний Квон приїхав у росію просити політичного притулку, йому не давали номер у готелі, бо мав тільки долари, Савва Михайлов запропонував йому койку у своєму номері, а потім напав і тойво. Сам же «герой пєцоперації» заявляє, що просто хотів допомогти корейцю, і якби цей нещасний Квон заздалегідь почитав про росію, то він би знав, що саме так тут допомогу і бачать.

✔ А ще пам’ятаєте, був такий фільм «9 рота» про радянських окупантів в Афганістані, яких тупо кинуло і забуло командування? А в піцоперації тепер є своя 10 рота (третього бату 392 лаптєногого мотострілецького полку), яких командування тупо загнало і кинуло у крижаному окопі. І як на зло не забуває 🤣. Лапті тепер сумно колупають лід автоматами і кажуть, що у таких умовах померзнуть насмерть, «навіть не встигнувши ні з ким повоювати». А командування при цьому не дозволяє їм повернутися на попередні облаштовані позиції, каже, що ці також облаштовані, і при цьому визнає, що грошей на будівництво бліндажа нема, бо їх вкрали 😂. Інтрига тепер – померзнуть вони там насмерть, чи їх перестріляють як дезертирів?

✔ Японія виділяє $95 мільйонів на відновлення нашої інфраструктури, підтримку держслужб і приватних підприємств.

✔ У Києві знову ходитиме швидкісний трамвай: трійка та одиничка, поки з інтервалом у 8 і 15 хвилин.

✔ Соледар досі тримається і захоплений тільки в уяві пригожина.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор