10 хороших новин 05.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Площанка і Білогорівка на Луганщині та Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Андріївка, Мар’їнка і Новомихайлівка Донецької області. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери набили лаптям 13 скупчень і два пункти управління.

✔ У вигляді того збитого алігатора наші злобні дніпровські зенітники, виявляється, ух*ярили дуже жирну дічь – екіпаж Ка-шки складався з двох пілотів, у яких було аж шість медалей за мужність. Звісно, що мужність у розумінні лаптів полягає у вбивстві українців, тому сподіваємося, що екіпаж «бороди» конав довго і болісно, думаючи, що їхні дорогі родичі помруть від голоду в злиднях.

✔ Салют на аеродромі стратегічних бомбардувальників поблизу Рязані. Русня стверджує, що спалахнув бензовоз, біля якого вдало покурили українські бойові гуси. Пошкоджено мінімум один паливозаправник та бомбардувальник-ракетоносець Ту-22М3, а також аеродромний пускач на шасі ЗІЛ-131. Троє двохсотих і шестеро трьохсотих лаптів.

✔ А от на аеродромі Енгельс під Саратовом за версією русні впав збитий ними український безпілотник радянського виробництва. Який пролетів 800 кілометрів. Ніким не помічений. А потім вони його збили над своїми ж бомбардувальниками, і їх пошматувало уламками так, що рідний папа не взнає. Ще й затрьохсотило двох лаптів. Отак от сидиш, бл*ть, вечорами, вигадуєш жарти, стараєшся, а потім виходить на брифінг Конашенков і видає такий панчлайн, що всіх розйо*ує.

✔ Поки русня бомбить українські міста, щоби ми залишилися без світла та опалення, люди на росії замерзають насмерть у своїх квартирах. У Пітері стара померла через переохолодження. Комунальники запевняють, що будинок опалюється. Жителі будинку стверджують, що вони теж мерзнуть. До того ж у старої було розбите і заклеєне стрічкою вікно.
Схоже, що український радянський безпілотник зробив крюк на шляху до Саратова.

✔ Наша постійна рубрика «Новини контрнаступу на Луганщині». Гайдай каже, що непереможна українська армія вже неподалік Кремінної і анонсує хороші новини від ГШ.

✔ І от тепер, мої дорогі друзі, коли ви вже вирішили, що російське дно пробите до самого пекла, я вам розповім крінжатіну. Був, значить, на росії такий собі діакон Павло Шульженок, якого навіть з РПЦ вигнали за ї*анутість. Цей Шульженок зафотошопив собі бабу з обличчям якоїсь там кози з їхнього якогось токшоу, всім каже, що то його дружина і від її імені закликає гвалтувати українок і дойо*ується до антивоєнних блогерів.
Цікаво, сам експіп хоч не фейковий? Може, то якесь альтерего Дмитра Мєдєвєдєва?

✔ Скабєєва видала за кадировців героїв із чеченського батальйону імені Шейха Мансура, який воює за Україну. Обличчя у покликаного на ефір кадировця, який мав прокоментувати цю героїчну появу своїх головорізів під Бахмутом, аж витягнулося на кшталт іранського безпілотника. Господи, у русні вже навіть чеченці крадені…

✔ Пам’ятаєте нещодавній скандал на Курщині, коли лаптю відмовилися увімкнути «господа офіцери» газманова, і він затіяв скандал? А от у московському караоке навпаки після того, як увімкнули «Океан Ельзи» та ще й пісню «Я не здамся без бою», в однієї з відвідувачок стався сеанс екзорцизму, і вона почала крушити все навколо. Українська мова на них останнім часом діє якось особливо інтересно, х*й його знає, може, її на фронті запускати їм по раціях, та й так повбивають одне одного?

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор