10 хороших новин 20.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Спірне, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Опитне і Кліщіївка на Донеччині. Крилаті козаченьки, ракетники та артилерія у свою чергу накалапуцяли свинособакам чотири скупчення, три позиції ЗРК, два пункти управління і склад боєприпасів.

✔ Росіянку Юлію Прохорову, оту шо «Дівчата! Слава Росії! Чий Херсон?», депортували з Німеччини. Якщо вірити телеграм-каналам, цю велику патріотку росії відправлять нарешті на родіну.
А ви знаєте, навіть шкода, що не до нас у Херсон. По-перше, подивилася би чий він. А по-друге, там ще так багато нерозмінованих територій…

✔ Оскар за найкраще відео здобули сьогодні чмобікиі із Ленобласті, які плачуться, що їм в Україні «простіше померти від побутових умов, ніж від пострілів». Голодні, холодні й місяць як не миті вони вкриваються коростою і виставляють свої ходулі з окопів під час обстрілів, щоби поїхати на больничку. При цьому їхнього ротного отмудохали, коли він притащився на розбірки до комбата. Кажуть, «таке враження, що ми у чомусь завинили, і нас за це карає держава». Це так смішно, що я навіть не знаю, чого додати.

✔ Свіжа статистика свідчить, що 13,8% лаптів не мають туалету у домі чи квартирі. Вони у цьому рейтингу на третьому місці після ПАР і Мексики, щоправда в ПАР і морозів до -40 ніколи не буває, але то вже нюанси. Ви тепер зрозуміли, на якій темі зблизилися Лавров і усілякі урядовці з Африки? 😊

✔ Тим часом мобілізованих лаптів почали показово, для відео, виводити зі строю і заарештовувати за відмову їхати воювати в Україну. Це два найтрендовіших зараз наративи: покарання тим, хто пробує не піти на війну, і залякування українським полоном. Тут, до речі, в хід пішли не тільки вагнерівці з кувалдами, лаптів залякують українським полоном настільки, що вони почали підривати себе, тільки б не здаватися.

✔ Блекаут у Курській області. Цього разу, правда, не ми, сьогодні нам дуже допомагає погодонька. У них там крижаний дощ випав, обірвало провода, і тепер 20 тисяч лаптів ясно можуть собі уявити, яким буде їхнє недалеке майбутнє.

✔ Російська пропагандистка Юлія Вітязєва у прямому ефірі визнала, що другій армії світу не вистачає мішків для трупів. Каже, в кожному списку потреб з передової вони значаться. І ні, щоби вже поюзані прати, з комфортом хочуть, падли, викидати сміття. Зовсім, бл*ть, облінилися.

✔ Наша постійна рубрика «командырявые». Безславно закінчив свій нікчемний бойовий шлях під Херсоном цілий начальник зв’язку 76-їі десантно-штурмової лаптєногої дивізії, підполковник. Прилетіло по штабу, і додому він тепер поїде у трошки розібраному стані. Зате багато місця не займатиме у рефрижераторі.

✔ І ще одне вельми цікаве дослідження, цього разу ключових трендів купівельної поведінки лаптів. Як виявилося, економлять бруднодупі у першу чергу на одязі, відпустках і позадомашньому дозвіллі, економлять навіть на харчах. Здогадайтеся, на чому лапті ніколи не економлять? Правильно, на бухлі. А ті, хто економлять, стали не пити менше, а купувати ще дешевшу бормотуху.
Народ-побідітєль трєзвості 😂.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія», давненько її не було. Лапті, принижені тим, як їх викинули з Херсона, весь тиждень так старанно порівнювали його з відступом із Москви під час війни з Наполеонівською армію, що Москва знову взяла і загорілася 😂.
Що символічно, прямо у центрі, на Комсомольській площі, на якій розташовані відразу три залізничні вокзали: Ленінградський, Ярославський і Казанський. Вже відомо про 7 лаптів глибокого просмаження.

✔ А, і ще у лаптів сьогодні виверження вулканів на порядку денному. Таке враження, що пора відроджувати підзабуту рубрику «Сім кар є*ічєскіх». На Камчатці спочатку прокинулася Ключевська сопка (найвищий вулкан на материку), а за ним і Шивелуч. Кажуть, що бомблять по десять вибухів на годину.
Ну шо я можу сказати. Так, це біорозробка із наших таємних лабораторій на Троєщині. Шкода, що вулканів немає у Москві.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉