10 хороших новин 10.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія за добу відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Новоселівське і Макіївка Луганської області та Соледар, Кліщіївка, Майорськ, Яковлівка, Андріївка, Білогорівка, Веселе, Невельське, Первомайське і Новомихайлівка Донецької області. Авіація, артилерія і ракетники розтеребонькали уйо*кам 15 скупчень і 5 ППО. 740 лаптів поповнили пакетні війська так званої російської федерації

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Херсонщині». Непереможна українська армія сьогодні звільнила не менше 6 сіл. Вивільнила. Визволила! Я хочу оголошувати їх як переможців самих титулованих конкурсів, коли вони виходять на сцену під аплодисменти і овації.
Брускинське. Киселівка. Борозенське. Кучерське. Олександрівка. Качкарівка. П’ятихатки.
Не по всіх ще є офіційне підтвердження, але наші легендарні герої вже піднімають там синьо-жовті прапори.
Загалом же на Херсонському напрямку у лапів відбили нирки, очі, віру в майбутнє і 1381 кв. км нашої території. Це 41 населений пункт.

✔ Микооолааааївщинаааа! Військові кажуть, що вся Миколаївська область повністю звільнена від руснявої швалі, яка драної шкарпетки Кіма не варта.
Звільнено Снігурівку, Євгенівку, Павлівку і Бобровий Кут.
Кім поки зберігає інтригу, але вже кличе комунальників зв’язуватися зі своїми керівниками. Разом з Україною у вільні населені пункти повернеться світло і тепло.

✔ Оприлюднено новий пакет військової допомоги від США (сьогодні прямо не день, а якийсь мішок Святого Миколая). У пакетику: 100 бронетранспортерів Хамві, 400 гранатометів, підривне обладнання для знищення перешкод, боєприпаси для Хаймарсів, звичайні та високоточні артснаряди, мінометні боєприпаси, стволи з патронами, спорядження для зими, оптика.
Плюс, Іспанія передає два ППО Hawk до вже переданих чотирьох, а Франція – ще шість гаубиць Caesar.
Це ми, ми, блть, вирішуватимемо, що літатиме у нашому небі. І скільки вам жити, ї*учі лапті, вирішуватимемо теж ми.

✔ У Києві буяє дерусифікація. Мінкульт повідомив, що пам’ятники Щорсу та Ватутіну нарешті знесуть. Пропоную після цього побудувати катапульту і перекинути їх на лівий берег Дніпра, поки лапті там ще тирлуються. А ще у київських державних школах і дитсадках повністю виключили російську мову з навчальних програм. Тішуся як колишня (хуліард років як колишня) вчителька російської мови та літератури.

✔ У Криму застремоусився такий собі Олексій Ременюк, колишній нардеп і співголова колишньої української партії «Русь єдина», яка до цього називалася «Партія політики Путіна» (кримчани добре її знають). Ременюк їхав за кермом бухий, копи намагалися його затримати, він вирвався і поїхав, протягнувши інспектора на двері авто по асфальту 😂. Потім, втративши спойлер у вигляді копа, Ременюк вилетів на встрєчку, де і зустрівся з вантажівкою. Кінець 🥳.

✔ Лаптям красиво прилетіло по штабу в Червоному маяку. Блохасті якраз сиділи там і думали, як їм жити далі, коли непереможна українська артилерія вирішила це питання. Півсотні лаптів вже точно більше ні про що не думають і взагалі не існують.

✔ А у Каховці у пункті переливання крові, де ці упирі зробили собі штаб, був ще й салют. Місцеві кажуть, що дуже гарно розліталися. Прям як мікроби у рекламі засобу для чистки унітазів.

✔ Брати-поляки зробили нам підгончик на 1570 терміналів Starlink, Федоров хоче на цій базі зробити публічні точки WI-FI, щоби ми були з інтернетом, навіть якщо щось станеться з вишками.

✔ Верховна Рада України розпробувала смак крові тролінгу і оголосила, що визнає незалежність Татарстану. У Татарстані ох*їли від такої щедрості так, що їх ледь шляк не потрафив, і кинулися запевняти царя, що взагалі не збираються ставати незалежними. «Подивимося», сказала Верховна Рада і зареєструвала відповідний проект постанови. Лапті б’ються в конвульсіях так, що ледь потрапляють по клавішах. Всі як під копірку пишуть, що це «спроба розкачати росію».
Ага, розкачати і виї*ати. Тільки це не спроба, бо росія вже давно розкочується 😂.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор